canım benim miyomlarım 2,5 cm 0,5 cm fakat sol tüp ben dış gebelik geçirmiştim çok kötü olduğu için almışlar dediğin gibi doktorlar çok iyi fakat fiyatlar çok uçuk geldi bende eski tüp bebek doktorum vardı ona durumumu anlattım o da senin tüplerin açık dedi fakat ultrasonda miyom görünce işler değişti dedi ki ameliyatını ben yaparım 1200 tl ye kapalı olacaktım fakat ameliyatta bakmışlar o kadar kötü durumdaymışım ki doktor ameliyattan sonra en çok ihtiyacı olan senmişin dedi iki gün yattım ben çalışıyorum rapor aldım elhamdülillah atlattım zor günleri ilk başta ben çok kötü oldum açık ameliyat sezeryan gibi iz bırakıyor o bazen ayna da görünce garip oluyorum doğum dışında her şeyi yaşadım inşaallah artık sıra doğuma gelmiştir bu arada senin baya yumurtan varmış neden dondurmadılar bana da dua et inşaallah tutarlar çok fazla kafana takma anne olmak istiyoruz bu uğurda normal hamile kalanlara göre çok çaba harcıyoruz resmen bıçakların altına yatıyoruz Rabbim hayırlı evlatlar versin emin ol biz anne olmayı çok ama çok hak ediyoruz kun fe yekun rabbim isteyenlere bizlere de nasip etsin