Miyom ameliyatı sonrasi hamilelik süreci

sinciv

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
143
108
303
İstanbul
Merhaba, 7 ay evvel ikinci miyom ameliyatimi oldum. Rahim temizlendi, suan 4 haftalik hamileyim. Tam olarak miyomun cikarildigi tarafta cok agrim var. Daha önce böyle bir şey yasayan oldu mu?

Merhabalar ağrı hala devam ediyor mu ? Ben de miyom ameliyatı sonrası gebelik düşünüyorum 6 ay sonra gebelik düşün demişti doktorum . Acaba ameliyat sıkıntı mı çıkarıyor ?

Bende ameliyat sonrasi 7. ayimda hamile kaldim. Dikislerin oldugu yerlerde agrim oluyor. Göbek deligimde de dikis var bir sure de göbegim cok agridi.

Bebeğiniz hayırlı olsun . İnşallah ben de sıkıntısız gebe kalırım . Ağrı için doktorunuz bir şey dedi mi ? Ben de ameliyat sonrası gebelikte sıkıntı yaşarım diye korkuyorum. İnşallah sıkıntısız sorunsuz bir gebelik geçirirsiniz

İnsallah tesekkur ederim. Yurt disindayim henuz gitmedim randevuya. Kanamam vardi acil ultrasonda bakildi. Tutunmus cok sukur. Size tavsiyem bir kac ay kendiliginden olmadiysa ovulasyon kiti kullanin. Bebim cok isime yaradi. Allah gonlunuze gore versin

Aminn inşallah siz de sağlıkla alırsınız kucağınıza . Darisi bana inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…