kucukkadiin

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
63
Puanlar
13
KIZLAR RAHİM İÇİNDE MİYOMLERİ OLUP TÜP BEBEKLE GEBE KALAN VAR MI?

Merhaba durumunuz nasıl oldu ne yaptınız. Ben tüp bebek tedavisi için gittim miyomlarım varmış 7 buçuk santimlik doktor önce ameliyat önerdi
merhaba transfer bekliyorum ben. ben öncesinde ameliyat olmuştu çabuk tekrarladığı için önce tüp bebek deneylim ameliyat olduktan sonra bu süreçte tekrarlayabilir demişti doktorum. yani benim o büyüklükte yok ama birden fazla var 3,5 4,5 cm ve bir sürü küçük miyom varmış. kasımda zeynep kamilde bakıldığımda ultrason raporumda rahim miyomlerden dolayı 12 hafta büyüklükte denilmişti. ama doktorum dediğim gibi ameliyattan ziyade tüp bebek önerdi tekrarlama öyküsü sebebiyle. bu arada benimle birlikte sizin gibi 6 cm miyomu olan bir kadın da tüp bebeğe başlamıştı ona taze transfer yapıldı şuan hamile. tabi doktorunuz daha iyi bilir ama ilk defa mı ameliyat olucaksınız

merhaba transfer bekliyorum ben. ben öncesinde ameliyat olmuştu çabuk tekrarladığı için önce tüp bebek deneylim ameliyat olduktan sonra bu süreçte tekrarlayabilir demişti doktorum. yani benim o büyüklükte yok ama birden fazla var 3,5 4,5 cm ve bir sürü küçük miyom varmış. kasımda zeynep kamilde bakıldığımda ultrason raporumda rahim miyomlerden dolayı 12 hafta büyüklükte denilmişti. ama doktorum dediğim gibi ameliyattan ziyade tüp bebek önerdi tekrarlama öyküsü sebebiyle. bu arada benimle birlikte sizin gibi 6 cm miyomu olan bir kadın da tüp bebeğe başlamıştı ona taze transfer yapıldı şuan hamile. tabi doktorunuz daha iyi bilir ama ilk defa mı ameliyat olucaksınız
Evet ilk defa ameliyat olucam benimki de baya var sayısını söylemediler 3 tanesi büyükmüş 7 buçuk cm bügün ünüversite hastanesine gittim onlarda ameliyat önerdiler ileri cerrah drkarına yönlendirdiler yarında onunla görüşeceğiz. bana da miyomlar tekrarlar hemen vakit kaybetmeden tüp bebek işlemlerine başlamamız lazım dedi sanırım bende orda ameliyat olmayı kabul edicem

Evet ilk defa ameliyat olucam benimki de baya var sayısını söylemediler 3 tanesi büyükmüş 7 buçuk cm bügün ünüversite hastanesine gittim onlarda ameliyat önerdiler ileri cerrah drkarına yönlendirdiler yarında onunla görüşeceğiz. bana da miyomlar tekrarlar hemen vakit kaybetmeden tüp bebek işlemlerine başlamamız lazım dedi sanırım bende orda ameliyat olmayı kabul edicem
Benim miyomlar sağ yumurtalığın görüntüsünü engellediği için dr yumurta toplama işlemini yapamayız bu şekilde o yüzden ilk önce bana ameliyat öneriyorlar

en azından doktorunuz söylemiş ben tekrarlayacağını düşünmemiştim ve hemen de çocuk düşünmüyoduk açıkcası zaten 6 ay içinde tekrarlayınca üzerinde durmaya başladık. vardır bir hayır mutlaka. inşallah sizin de ameliyatınız çok güzel geçer

en azından doktorunuz söylemiş ben tekrarlayacağını düşünmemiştim ve hemen de çocuk düşünmüyoduk açıkcası zaten 6 ay içinde tekrarlayınca üzerinde durmaya başladık. vardır bir hayır mutlaka. inşallah sizin de
Tabiki herşeyde vardır bir hayır en kısa zamanda hepimiz güzel haberler alırız umarım

Tabi herşeyde mutlaka Vardır bir hayır en kısa zamanda hepimiz güzel haberler alırız umarım

Back
X