miyom nedeniyle bebeğimi kaybettim

yumrub

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2013
12
0
16
Muş
Gebelik öncesi farklı bir kaç doktora gittim ve miyom olduğu söylenildi fakat hiçbiri tedavi sunmadı ve ben nereden bilebilirdim ki,bebeğimi miyom yüzünden kaybedeceğimi....
27.haftamı tamamladığım hafta karın ağrısı çekiyordum.Gece doktora gittim ama kadın doğum doktoru doğum sancısı olduğunu anlamadı cerrahi bir sıkıntı olduğunu belirtti.Serum taktı bitince eve gittik ama sancılarım daha da artmıştı,özel bir hastane aciline gittik 'kum döküyorsun' teşhisi bırakıldı.Gece 10dan sabah 9a kadar sancı çektim ve özel hastane kadın doğum doktoru doğum başlamış durdurulamaz 'anneyi kurtarmalıyız' deyince çok korktum.Rahim duvarımdaki miyom çok büyümüş,bebeğim makattan geliyormuş,5,5cm açıklık varmış.Apar topar sezeryana alındım.Bebeğim 11 gün yaşadı ve kaybettik.
Miyom yüzünden bebeğini kaybeden ve sonrasında tedavi olup yeniden bebek sahibi olanlar var mı?Tedavi sürecinde ne yapıldı?Lütfen yorumlarınızı paylaşın ne yapacağımı,ne edeceğimi bilmiyorum.En büyük korkum anne olamamak

Canım Çok Gecmiş Olsun Başın saolsun miyom hakkında pek bir bilgim yok ama inş. senin durumunda olan arkadaşlar mutlaka yazar en azından sana bir umut olurlar...

inşallahhhh
Bulunduğum ilde doktor ve hastane seçeneğim fazla yok,arkadaşların yorumu az da olsa içimi rahatlatacak,umarım cvp verirler.Sizinle ilginize tşkler

Cok gecmis olsun arkadasim Allah sabir versin cok,ne kadar oldu..seni uzmezsem eger..

Miyomla dogum yapan , hamile olan iki tanidigim var .Ayrinti bilmiyorum ama tedaviside mumkun lutfen umitsiz olma.Allahim eminim sanada evlat verecektir.Sen miyomundan oldugu yorumuna nasil vardin dogumdaki doktoru mu soyledi

Sabir,acina dayanma gucu diliyorum..

miyomumun olduğunu gebelik öncesinde de biliyordum ama bu denli bana sıkıntı vereceğini bilmiyordum.Bu ayın 3ünde doğum yaptım 13ünde yavrumu kaybettim.Amelyatıma icapcı doktor be gebeliğimi takip eden doktor girmiş we kontrolumu takip eden doktor miyom cok canlı almaya niyetlenirsek kanama oluşabilir ve rahmi almak zorunda kalırız demiş.Bu sebeple sezeryan anında miyomları (2tane)almamış.Anestesi teknisyeni yakın arkadasmdı ve amelyatımda da bulundu.Doktorum ona miyomu almak riskli kendisini toparlasın 6aylık bir tedaviyle hallederiz demiş.
Ama doktorum tayinci ve gidiyor.Gerçi birazda kırgınlık oldu doktorla aramızda, bizi yarı yolda bıraktı.(uzun mevzu)
Şimdi ne etcem nasıl etcem bilmiyorum.
ALLAHIM İSTEYEN HERKESE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN.

Iyisallah iyilesir sende saglicakla yeniden hamile kalirsin arkadasim cok gecmis olsun sabir diliyorum sana

Allah sana bol bol sabır versin inan çok üzüldüm.bende 27. Haftamdayım ve aynı illetle boğuşuyorum yaşamayan bilemez.daha geçen hafta bende aynı şekilde çok sancılandım hastaneye gittim hiçbirşey yapamayız dediler sabaha kadar aynı sancıyı çektim orda.sonraki gün sancım geçmediği halde taburcu edildim.1 hafta yattım evde yat dinlen geçer dediler.ama 2 gündür okula başladım rapor ala ala rapor hakkım bitti.miyomun kaç cm di merak ettim.bu yaşadıkların beni çok endişelendirdi.

Sevgili emma
Gebeliğimin son muayenesinde 6cm den büyük olmuştu miyomum. Allah sana yardım etsin zor ve sıkıntılı günler geçiriyorsundur bilmeyen yaşamayan anlamaz.Allahım zamanında ve hayırlı sağlıklı bir doğum nasip etsin kardeşim.Lütfen dikkat et.Rapor işinede gelince bende öğretmenim gebeliğimin önceki dönemlerinde sık sık bende rapor aldım ama doktorun heyet raporu verince,rapor süresi bitti sıkıntısı ortadan kalkıyor.Ya da doktorunuzla görüşün sizi hastane yatışı versin ama siz evde dinlenin.
Alllahtan şifa diliyorum size

Sevgili yumrub
çok teşekkür edrim sağolasın,inşallah tez zamanda tekrar hamile kalırsın ve bebeğin olur.inan dün geceden beri sana ağlıyorum.benim miyomum şu an 6.15cm ve sancılarım sıklaşıyor.inşallah sorunsuzca biter bilmiyorum çok endişeliyim.iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…