Miyom olup hamile kalanlar

nhlgly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
47
31
88
41
4 cm lik miyomum var. Ve 10 gun evvel düşük yaptım. Erken gebelik kaybı dedi doktor. Fakat buna sebep olan miyom değilmiş. Çözüm olarak bana gebe kalmami önerdi. Bu yüzden de gynositol verdi. Dün yumurtlama günümdü Ve ben yeni başladım bu ilaca. Etkisini hemen görür müyüm acaba yoksa oteki ay mi başlar. Miyom varken gebelik sorun yaratmaz mi. Kafam karıştı. Doktor neden gebe kalman lazım dedi ki...?

Bence başka doktorlara da gidin kesinlikle bu miyom konusu çok kompleksli bi konu. Hamileliğimde miyim olduğunu öğrendik ve çok hızlı büyüdü inanılmaz sancılar çektim dualarla istediğim meleğim karnimdaydi ve ben Allah'ım arrik dayanamıyorum diye yalvariyodum. Eğer operasyondan sonra hemile kalalamama riski varsa çocuk sahibi olun önce derim ama eğer yoksa ya da risk çok çok düşükse o zaman kesinlikle önceliğiniz milyomdan kurtulmak olsun. Çünkü miyom davranışları on gorulemiyo Allah korusun katninizda bebeğinizi oldurebiliyo.

Gecmis olsun umarım ilac etkisini gösterir ve sorunsuz bi gebelik yaşarsınız sizin de bahsettiğiniz gibi düşük sebebi miyom olmadığı için miyomu sorun etmemiş olabilir doktorunuz nerde tam olarak miyom ben de bir süredir gebe kalmak istiyorum ve miyom olduğunu öğrendim doktor gebe kalmami önerdi anladığım kadarıyla henüz hamilelik yasamamis kişilerin rahmine bi operasyon yapmadan önce bi gözlemlemek istiyorlar çünkü miuom büyüye de bilir büyümeye de bilir bu haliyle ameliyat edip sonra tekrar toparlanma süreci öncesi izlemeyi uygun görüyorlar benim miyom da 3 cm ve gebelikte büyümesi halinde risk barındırıyor kumar gibi yani, baska bir doktorla görüşeceğim ameliyati ben de istemiyorum ama düşük de yasamak istemem bakalım ne olacak hepimiz için sağlıklı gebelikler olur inşallah

Benim miyomum rahim kasımın içinde. Sag yumurtalık kanalına yakın bi yerde. Rahmin dışında değil yani. Ama dediğim gibi gebelige engel değil dedi doktorum. Ameliyatın riskli olduğunu söyledi. Bu arada hala hamile değilim malesef

Kızlar sanırım hamileyim...Bu sabah test yaptım çift çizgi çıktı. Acaba doktora gitmek için bir hafta daha beklemelimiyim. Ama miyom var hala o yüzden de endişeliyim. İnşallah gebeliğim sağlıklı şekilde devam eder.

Miyomlarla doğum yapan bi çok kadın var. Önemli olan miyomun nerde olduğu ve risk teşkil edip etmediği. İnşallah sağlıklıca kucağınıza alırsınız

Anladim Allah gönlünüze göre versin hepimize için sağlıklı gebelikte bebekler nasip etsin başka bir dr ile görüştüm gebe kalmaya engel değil hamilelikte ağrı olabilir dedi bu da haliyle büyüse de 6 cm i geçmez ve yeri itibariyle risk teşkil etmiyor dedi nasip insallah sorunsuz olur

Hayirli olsun durumunuz nedir acaba bende suan hamileyim ve miyomum var malesef

Miyom her hamilelikte engel degil arkadaslar benim de miyomum var ilk cocugumda da vardi ilk 20 haftada buyuyor sonra eski boyutuna donuyor. Herhangi bir agrim sizim olmadi 2 cm normalde hamilelikte buyuyup kuculuyor dogumda doktor almaya gerek duymadi simdi 2. Kez hamileyim yine bir engel olmayacagini soyledi konum olarak keseye yakin degilse sorun olmuyor sanirim

Hayirli olsun durumunuz nedir acaba bende suan hamileyim ve miyomum var malesef
Biraz geç oldu ama yeni gördüm mesajınızı. Gebelik testi pozitif çıktı. Fakat bebeğimi kaybettim malesef. Kürtajla alınmak zorunda kaldi. Haziran ayından beri hala gebe kalamadım. Umarım sizin bebeğiniz sağlıkla doğar. Rabbım hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin

Geçmiş olsun rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah sağlıkla bir bebiş bende seninle aynı durumdayım sen neler yaptın acaba durumunda bir gelişme var mı

Geçmiş olsun rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah sağlıkla bir bebiş bende seninle aynı durumdayım sen neler yaptın acaba durumunda bir gelişme var mı
Ben aşılama yaptırmaya karar verdim. Gecen hafta gonal f 75 lik iğneleri başladım ve 2 yumurtam gayet hızlı bi şekilde büyüdü. Dun aksam catlatma ignemi yaptım. Yarin sabah aşılama için doktora gidiyorum ve çok heyecanlıyım. İnşallah ilk seferde tutar ve gebe kalırım. Zaman kaybetmek istemiyorum o yüzden aşılama ile gebe kalmayı denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…