Miyom sebebiyle bebeğini kaybedenler

Cevizli kek

Guru
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
1.221
390
323
Ankara
Herkese merhaba gebelikten önce 2.5 cm miyomum vardı ve doktorum önemsiz yerde ama düşükte yapabilirsin hiçbirşey olmayabilir de hamile kalıp görmen lazım demişti.9 haftalık bebeğim karnımda öldü ve miyomum 4 cm olmuştu üstelik kontrollerde bebeğe uzak konumda demişlerdi. Böyle bir durum yaşayan varmı sonrasında yine hamilelik planladınız mı nasıl bir yol izlediniz? Aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.

Benim de hamilelik öncesinde miyımum vardı. Hamilelikte hiç büyümedi... şu an 30. Haftadayız iyice yassılaşıp kenara itilmiş durumda... ağrısı sızısı da yok ...9 haftada miyomun sorun oluşturacağını sanmıyorum. Hele ki bebeğe uzak yerleşimliyse...

Benim de hamilelik öncesinde miyımum vardı. Hamilelikte hiç büyümedi... şu an 30. Haftadayız iyice yassılaşıp kenara itilmiş durumda... ağrısı sızısı da yok ...9 haftada miyomun sorun oluşturacağını sanmıyorum. Hele ki bebeğe uzak yerleşimliyse...
Umarım sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi.miyom dışında bir sorun bulamadılar sonradan. benimde kafam çok karışık.çok fazla ağrı yaşamıştım ben.

Madem öyle myomu aldırmadan tekrar hamilelik düşünmeyin... inşallah sonrasında bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Miyom sorun olacağını sanmıyorum iyi bir perinatologa git o sana anlatır zaten . Benimde hamile kalmadan önce 6 cm miyomum vardı şu anda 8 cm oldu ve bebeğe uzak konumda ,doktor 11-12 cm olana kadar sorun olmaz dedi . Umarım bundan sonraki gebeliğinde sıkıntı olmaz .

Miyom sorun olacağını sanmıyorum iyi bir perinatologa git o sana anlatır zaten . Benimde hamile kalmadan önce 6 cm miyomum vardı şu anda 8 cm oldu ve bebeğe uzak konumda ,doktor 11-12 cm olana kadar sorun olmaz dedi . Umarım bundan sonraki gebeliğinde sıkıntı olmaz .
Bir nebzede olsa icim rahatladi tesekkur ederim..Zaten doktorumun tavsiyesiyle hamile Kalmistim. Umarim sizde saglikli bir sekilde bebeginizi kucaginiza alirsiniz.

Bir nebzede olsa icim rahatladi tesekkur ederim..Zaten doktorumun tavsiyesiyle hamile Kalmistim. Umarim sizde saglikli bir sekilde bebeginizi kucaginiza alirsiniz.
Teşekkür ederim amin inşallah .doktorlar miyomu almaktan ziyade önce gebelik deniyorlar. Çünkü miyom ameliyatı çok riskli bir ameliyat . İnşallah en kısa sürede tekrar sağlıklı bir gebeliğin olur .

Teşekkür ederim amin inşallah .doktorlar miyomu almaktan ziyade önce gebelik deniyorlar. Çünkü miyom ameliyatı çok riskli bir ameliyat . İnşallah en kısa sürede tekrar sağlıklı bir gebeliğin olur .
İnşallah..evet malesef aldırmakta çok riskli.. hayırlısı olsun bizler için.

Merhaba tebrik ederim tekrar hamilesin. Merak ettim miyomunu aldirdinmi tekrar hamile kalmadan once?

Back
X