Bende hem miyom hem de çift rahim var, bu konuyla ilgili hamile kalmadan önce o kadar çok araştırma yaptım ki.. Benim durumumda olan var mı diye, sonra eğer hamile kalırsam benim durumumda olanlara umut olsun diye burada paylaşacağıma söz vermiştim. Şimdi 5 aylık hamileyim hem de hiç beklemediğim bir anda.. Son gittiğim doktor bana tedavi olmadan hamile kalmamın çok zor olacağını, hamile kalsam bile ya düşeceğini ya da erken doğum olacağını söylemişti. Bu yüzden çok üzülüp ağlamıştım. Sonra eşimle konuştuk, yaz tatilinde tedavi olacaktım, sonra yoğun hayatıma devam ettim, üzerinde fazla düşünmedim. Uğraşmadık da tabi.. Sonra bir gün böbreklerim ağrımaya başladı yani ben öyle sanmışım. Doktora gittim, film falan çektiler, bir sürü antibiyotik verdi doktor. O ara mens olmam gerekiyordu olmadım. Eşim ne olur ne olmaz diye test almış, olmaz ama bir bakalım dedik ve sonucu gördüğümde inanamadım. Mutlu mu olayım, yoksa röntgene girdim diye üzüleyim mi bilemedim. Çok değişik bir duyguydu, çok şükür sorunsuz bir şekilde bu günlere geldik. Bu arada ben 4 yıllık evliyim ve 4 cm lik bir miyomla hamile kaldım, tabi şimdi büyüdü. Dr um moralimiz bozulmasın diye ölçmüyor boyutunu, öyle ağrı, sızı gibi bir sorunum da yok. Tedbir olarak progestan kullanıyorum, inşallah kucağımıza almak da nasip olur.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...