Merhaba kızlar 6+3 hamileyim. Normalde özel hastanede tedavı görüyorum . Bugun devlete bazı tahliller ıcın gıttıgımde muayene oldum. Doktor çok kötü şeyler soyledı . Miyomlarımın çok büyük olduğunu bu sekılde erken doğum olacağını 9. Aya kadar asla gıdemıcegımı soyledı . Çok kötüyüm . Miyomum 9 cm mıs . Ve rahmımın her tarafını ufak ufak kaplamış . Rahmın bile alınabılır bu durumda dedı . Çok korkuyorum
Merhaba kızlar 6+3 hamileyim. Normalde özel hastanede tedavı görüyorum . Bugun devlete bazı tahliller ıcın gıttıgımde muayene oldum. Doktor çok kötü şeyler soyledı . Miyomlarımın çok büyük olduğunu bu sekılde erken doğum olacağını 9. Aya kadar asla gıdemıcegımı soyledı . Çok kötüyüm . Miyomum 9 cm mıs . Ve rahmımın her tarafını ufak ufak kaplamış . Rahmın bile alınabılır bu durumda dedı . Çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm , inşallah böyle bir şey olmaz inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın , benim rahim arka duvarında dışında yani miyom var ama gebeliğe engel olmadığı söyleniyor , tüp bebek tedavisine başlayacağım hatta 5 doktor değiştirdim , erken doğumu önleyici ilaçlar var doktoruna danış
Merhaba ben de 14+4 teyim miyomum 7 cm ve büyük ihtimalle dejenere oldu bugün hep hastanedeydim ağrıdan dolayı. Bana da erken doğum olabilir ve ağrıların gittikçe artıcak yorumu yapıldı. Bakalım bu süreci nasıl atlatacağız. Geçmiş olsun çok sana da
Yok rahmin 7 cm miyom nedeniyle alinmaz. 15 cm ile de alınmaz. Ameliyat anında cok buyuk aksililkler falan olacak da rahimi kurtaramayacak duruma geleceklerde de bla bla...ona bakarsan her ameliyatta farkli riskler de var. Yani o opsiyonu düsünmeyin. Fakat dediği doğru miyomun yeri önemli. Iç duvardaysa erken doğum olabiliyor evet. Dis duvardaysa da rahme bası yapabilir. Benim en büyüğü 5, 5 cm idi. Laparoskopik ameliyat ile aldırıp oyle gebelik oldu. Çünkü gebeligi engeller vs.. demişti . bazı miyomlar daha disarida oluyor. Oyle olup doğuma kadar giden arkadaşım da oldu bir aksilik yaşamadan....bir doktor daha baksin derim.
Benim rahimimde de miyom varmış ve haberim yoktu. Doktor sezaryen sırasında bebeğin arkasında görmüş ve almış. Küçük bir tavuk yumurtası kadardı. Bebeğim 55 gün önce sağlıkla dünyaya geldi çok şükür. Çevremde de çok duydum miyomla doğum yapanları, bebekleri zamanında dünyaya geldi. Sen de sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah
Merhaba ben de 14+4 teyim miyomum 7 cm ve büyük ihtimalle dejenere oldu bugün hep hastanedeydim ağrıdan dolayı. Bana da erken doğum olabilir ve ağrıların gittikçe artıcak yorumu yapıldı. Bakalım bu süreci nasıl atlatacağız. Geçmiş olsun çok sana da
Benim de 3-5 cm büyüklüklerinde 5 tane miyomum var. Doktor daha da büyümez dedi. Neye dayanarak söyledi bilmiyorum.
Kasılmalarım olduğunu erken Doğum olabileceğini söyledi ama miyomla ilgili olduğunu söylemedi.
Ağrım yok benim. Nasıl bir ağrı yapıyor
belli aya kadar büyüyor belli aya kadar duruyor. tüp bebekse hamilelikte hormon haplarından sanki büyümeye devam eder gibi fakat normal gebelikte normal ilerler durur gibi biraz da bünye meselesi miyomla doğuranlar duydum tabi sezeryan ile.
Benim de 3-5 cm büyüklüklerinde 5 tane miyomum var. Doktor daha da büyümez dedi. Neye dayanarak söyledi bilmiyorum.
Kasılmalarım olduğunu erken Doğum olabileceğini söyledi ama miyomla ilgili olduğunu söylemedi.
Ağrım yok benim. Nasıl bir ağrı yapıyor
Benim normal tüp bebek değil, diğer arkadaşımıza da cevap veriym burdan :)
Şöyle ki zaten benim 7cm lik olan uzandığım an yumurta gibi şişiyor kasığımda. Ağrıyı anlatamam regli ağrısının 1000 katını düşünün. Rahim kasılıyormuş heralde normal doğum da böyle bişeydir diye düşünüyorum. Tuvaleye bile eşim götürdü Ve 2 gün önceye kadar hiç ağrım yoktu :/ şimdi ayaklarımı sıcak tutup ağrı kesici içiyorum doktorun verdiklerini. Dua etmekten bşka yapacak bir şey yok