- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
Doktor ultrasonla muaynede rahim içinde sıvı görebilir.bu çok zor birşey olmasa gerek. Benim miyomlarım varken rahim içi sıvısı izlenmişti kistler patlıyor olabilir diye yorumlandı sonra geçtiği için bir şey yapılmadı.sanırım tıkanıklık enfeksiyon kaynaklı ise arkasında bir iltihap oluyordur. bu durum bizim için bir ilk fakat doktorların tek hastası biz olmadığımız için kim bilir kaç kez bu ameliyatı yapıyorlar. Açtıklarında gördükleri sayesinde, hangi durumlarda ne gelişir tecrübeli bir doktor bilir sanırım. ameliyata ikna olmadıysan olmamak belki en iyisidir ama tüp kaybı gününüz teknolojisinde ciddi bir sorun da olmayabilir.çünkü iki tüp alınsa bile tüp bebek şansı oluyor sonuçta. Burada operasyon geciktiği için zaman kaybı yaşanıyor mu diye kaygılanırdım ben olsam. Belki başka bir doktordan görüş almak en iyisidir.
Cnm sorun orda iste ultrasonda sivi gecisi gozlenmiyor... bende dedimki acaba rahim filminde nasil anlasiliyor ? Sonucta zaten sivi veriyorlar tabiki sivi gozlenecek...
Ben bikac doktordan oneri aldm hepsi sivi gecisi varsa aldir dediler. Bende bugun arayip ameliyat gunu aldm. Ama sonra dusundum de ya sivi gecisi yoksa ? Laparoskobide bu sivi gecisini gorurmu doktor ?