miyom ve tüp bebek

bahar_kadxixr

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Mart 2008
282
149
628
merhaba kader arkadaşlarm. 5 cm rahime bası yapan miyomum var. dr. aldırıp öyle tüp bebek yapalım demişti. ama ben dinlemedim. (rahmi zedeleme birdaha çoçuk olmama riski vardı) sadece tutmaz demişti. aralık ayında 2 emriyo transfer edildi. ve ikiside tuttu. çok zor bir hamilelik yaşadım. kanamalar ağrılar. ve kötü son 19 haftalıkken erken doğum yaptım. gitti kuzularım. miyom 14 cm olmuş LÜTFEN miyom ile bu işe başlamayın ben çok kötü bir tecrübe ile örendim.:KK42::KK42::KK42::KK42:

Geçmiş olsun canım , çok güzel bir noktaya değinmişsin , doktorun sözünü dinlemek gerek :( Ben de 1 denemem var ve maalesef negatif sonuç .. Allah kucaklarını doldursun isteyen herkesin

merhaba kader arkadaşlarm. 5 cm rahime bası yapan miyomum var. dr. aldırıp öyle tüp bebek yapalım demişti. ama ben dinlemedim. (rahmi zedeleme birdaha çoçuk olmama riski vardı) sadece tutmaz demişti. aralık ayında 2 emriyo transfer edildi. ve ikiside tuttu. çok zor bir hamilelik yaşadım. kanamalar ağrılar. ve kötü son 19 haftalıkken erken doğum yaptım. gitti kuzularım. miyom 14 cm olmuş LÜTFEN miyom ile bu işe başlamayın ben çok kötü bir tecrübe ile örendim.:KK42::KK42::KK42::KK42:
Çok geçmiş olsun. Üzücü bir durum. Rahim içinde ve Rahime baskı yapan miyomları mutlaka aldırmak gerekiyor. Benim miyom um rahim dışındaydı ama Dr ona bile olumlu bakmadı. Aldırıp öyle tüp bebek yapalım sesi tüm Dr lar. Tutsa bile çok zor ağrılı bir gebelik yaşarsın hatta bebek düşebilir dediler .

Geçmiş olsun. Bende miyomlu, başlangıcı kanamalı, sonrası iğneli, progestanlı bir hamilelik geçirdim. Hayatımda çekmediğim bel ağrılarını çekip, 100 metre öteye yürüyemediğimi hatırlıyorum.

Back
X