• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miyom ve tüp bebek

Ogemibirgungelecek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
394
197
53
Arkadaşlar bu ay tüp bebeğe başladım dun yumurtalarim toplandı bile.fakat benim rahmmde bir adet miyom var küçük.sizce bu engel oluşturur mu tutunmasına ya da ileriki dönemlerde ?Böyle olup hamile kalan var mi

İnşallah potizif görmeyi nasip etsin ilk öncelikle. Benim de miyomlarım vardı (4 tane) küçük oldukları için tutunmada sorun olmayacağı bilgisi vermişti doktorum. sıkıntı etme içini ferah tut bence herşey güzel olcak diye düşün.:KK54::KK54::KK54:

İnşallah potizif görmeyi nasip etsin ilk öncelikle. Benim de miyomlarım vardı (4 tane) küçük oldukları için tutunmada sorun olmayacağı bilgisi vermişti doktorum. sıkıntı etme içini ferah tut bence herşey güzel olcak diye düşün.:KK54::KK54::KK54:
Sağol canım inşallah güzel haberler alir veririz birbirimize burdan:)

inşallah tatlım ama benim ilk tüp bebek denemem negatifti miyomlarım daha da büyüdüğü için ekim ayında aldırmak zorunda kaldım. Şimdi Nisan ayını bekliyorum dondurulmuşlarım var onlarla tedavim devam edecek bir aksilik çıkmazsa.. ben senden güzel haberler bekliyorum:anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Back
X