• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miyom ve yumurtalık kistleri operasyon süreci ve gebelik.

Benimde mr sonucunda şüpheli kist cıktı ve tüpte tıkanıklık şeklinde yorumlandı. Ca 125 değerim cok yüksek laparoskopi önerdi doktor ve kisti patalojiye yollayacağını söyledi çok korkuyorum kötü bir sonuç olmasından
Sonucunuz ve süreciniz ne oldu acaba? Çok geçmiş olsun. Operasyon geçirdiniz mi

Merhabalar, ben de aynı süreçlerden geçmek üzereyim. Benim ilaçlı mr sonucumda konstrat tutulum ve sol overde malign yapılı kistik kitleler görüldü. Ca 125 değerim de çok yüksek çıktı. Doktorum ameliyat dedi ve sol yumurtaligini alacağız dedi. Benim de hiç çocuğum yok ve 2 gündür mahvoldum. Uyuyamıyorum, psikolojim berbat durumda . Ameliyat sırasında parça alıp acil patalojiye göndereceğiz ve sonuca göre karar vereceğiz dedi. Çok korkuyorum. Sizin sonuçlarınız nasıldı ve malign hücreler yani kötü huylu tümör hücreleri mi çıkmıştı? Benimde operasyon korkum var. Hepsi üst üste geldi. Şu an nasılsınız, iyi misiniz?
Merhabaz . Öncelikle geçmiş olsun. Umarım şuan iyisinizdir. Benim de kötü huylu olmasından şüphe ettiler. Ameliyatı açık yapmaya karar verdiler. Operasyon esnasında parça biopsiye yollandı. Ara biopsi temiz çıkmış. Sonrasında tümden yolladılar o da temiz çıktı. Şuan gayet sağlıklıyım 🙏🏻

Back
X