Miyomla hamile kalanlar

Rabisimm

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2021
39
3
1
29
9×6 cm subseroz miyomum var rahim dışına dogru olan 25 yaşındayım ameliyat denildi ama gebe kalıb doguran insanlar var ne önerirsiniz ameliyat riski var bir kere gebe kaldım kalbi durdu doktorm miyomla alakalı değil dedi. Ne önerirsiniz

benimde varmis sonradan ogrendim。 ilk bebegim dustu ilgisi yokmus miyomla kromozomlardan dedi。 ikinci bebegim dogdu sukur

benimde varmis sonradan ogrendim。 ilk bebegim dustu ilgisi yokmus miyomla kromozomlardan dedi。 ikinci bebegim dogdu sukur
Cok iyi ya böyle şeyler duymak istiyorum kac cmdi senin miyomum aldırdınmı dogumdan sonra beni motive etmek icin cevab verirmisin lütfen ihtiyacım var

Cok iyi ya böyle şeyler duymak istiyorum kac cmdi senin miyomum aldırdınmı dogumdan sonra beni motive etmek icin cevab verirmisin lütfen ihtiyacım var
yoo hala benimle miyomum☺️ siZINKI。ILE ayni subseroz rahmin icinde dedi dr。 22 mm idi ama hamilelikte bebekle birlikte buyudu。simdi kac cm bilmiyorum dr hic sorun olarak gormedi。 baska sorunlardan dolayi sezeryan dogurdum miyomuda alsan ya dedim。cok kanama yaparmis riske giremem dedi。 hamilelikten oonce miyom regl zamani agri yapiyordu dogumdan sonra oda kalmadi。 dr bilir tabiki ama hamilelige engel olmuyor cok stres yapma bende duyunca cok uzulmustum simdi。gul gibi yasiyoruz☺️

yoo hala benimle miyomum☺️ siZINKI。ILE ayni subseroz rahmin icinde dedi dr。 22 mm idi ama hamilelikte bebekle birlikte buyudu。simdi kac cm bilmiyorum dr hic sorun olarak gormedi。 baska sorunlardan dolayi sezeryan dogurdum miyomuda alsan ya dedim。cok kanama yaparmis riske giremem dedi。 hamilelikten oonce miyom regl zamani agri yapiyordu dogumdan sonra oda kalmadi。 dr bilir tabiki ama hamilelige engel olmuyor cok stres yapma bende duyunca cok uzulmustum simdi。gul gibi yasiyoruz☺️
Ama benim ki 9cm siz mm diyosunuz sizin icin normal bu yinede kontrollerinizi aksatmayın

Ama benim ki 9cm siz mm diyosunuz sizin icin normal bu yinede kontrollerinizi aksatmayın
ilk zamanlariydi o mm。 sonra 4 cm dedi 。simdi kac bilmiyorum ki。 ilcede yasiyorum sikintili dr a git gel acikcasi baktirmadim

Ayni konuyu bende arastiriyorum yeni konu actim hatta 😪 ne rahim icinde ne rahim disinda tam ortada ne yapacagimi bilmiyorum

Kızlar hala aktifmisiniz bilmiyorum ama benimde miyomum var 4 cm olmuş en son bıraktığımda 3 cm di doktor dış bosluğa dogru ilerliyor dedi korkma dedi bebis istiyorduk nisan ayında hamile kaldigimi ögrendim . Düşük olmasın diye progestan kullandiriyor 15 gün önce 4cm ölçmüştü simdi 6cm ölçtü aldigim ilaç hızlı büyüttü . Bebişimide gördüm duydum dün 🤗🤗 miyomumdan korktum açıkcası

Back
X