9×6 cm subseroz miyomum var rahim dışına dogru olan 25 yaşındayım ameliyat denildi ama gebe kalıb doguran insanlar var ne önerirsiniz ameliyat riski var bir kere gebe kaldım kalbi durdu doktorm miyomla alakalı değil dedi. Ne önerirsiniz
yoo hala benimle miyomum siZINKI。ILE ayni subseroz rahmin icinde dedi dr。 22 mm idi ama hamilelikte bebekle birlikte buyudu。simdi kac cm bilmiyorum dr hic sorun olarak gormedi。 baska sorunlardan dolayi sezeryan dogurdum miyomuda alsan ya dedim。cok kanama yaparmis riske giremem dedi。 hamilelikten oonce miyom regl zamani agri yapiyordu dogumdan sonra oda kalmadi。 dr bilir tabiki ama hamilelige engel olmuyor cok stres yapma bende duyunca cok uzulmustum simdi。gul gibi yasiyoruz
yoo hala benimle miyomum siZINKI。ILE ayni subseroz rahmin icinde dedi dr。 22 mm idi ama hamilelikte bebekle birlikte buyudu。simdi kac cm bilmiyorum dr hic sorun olarak gormedi。 baska sorunlardan dolayi sezeryan dogurdum miyomuda alsan ya dedim。cok kanama yaparmis riske giremem dedi。 hamilelikten oonce miyom regl zamani agri yapiyordu dogumdan sonra oda kalmadi。 dr bilir tabiki ama hamilelige engel olmuyor cok stres yapma bende duyunca cok uzulmustum simdi。gul gibi yasiyoruz
Kızlar hala aktifmisiniz bilmiyorum ama benimde miyomum var 4 cm olmuş en son bıraktığımda 3 cm di doktor dış bosluğa dogru ilerliyor dedi korkma dedi bebis istiyorduk nisan ayında hamile kaldigimi ögrendim . Düşük olmasın diye progestan kullandiriyor 15 gün önce 4cm ölçmüştü simdi 6cm ölçtü aldigim ilaç hızlı büyüttü . Bebişimide gördüm duydum dün miyomumdan korktum açıkcası