Miyomlarla dogum yapan var mi?

Yagmurlu8710

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2021
64
15
3
33
Kizlar daha önce de yazdım gebelik sonrası 4 5 miyom oluştu bende 13 14 haftada kanama da oldu. 19 içindeyim suan gecen hafta en büyük miyom 6cm olarak ölçüldü 4 3 2 cm şeklinde daha var. Bu şekilde miyomu olup doğumunu yapan var mı? Yazarsanız sevinirim.

Hayırlısıyla sağlıcakla herkesle birlikte ben de biz de bebeğim bebeğimiz ile birlikte bu süreci geçirelim analı babalı doğuralım analı babalı büyütelim Allah mhayırlısıyla inşallah âmin

miyom olabilir kanama da yapar progestan ve bol bol dinlenmeyle kanama kontrol edilir zaten 19 haftalik olmus ilk 3 ayi atlatmissiniz biraz sakin olun benim miyomum 11 cm sukur bi sikintim yok

miyom olabilir kanama da yapar progestan ve bol bol dinlenmeyle kanama kontrol edilir zaten 19 haftalik olmus ilk 3 ayi atlatmissiniz biraz sakin olun benim miyomum 11 cm sukur bi sikintim yok
Cok sevindim sizin için kaç haftalik oldunuz benim 4 5 tane var inşallah aynı kalır ya da küçülürler doktorum ameliyat sezeryan dedi %90 olmaz dedi ama riskleri ne varsa söyledi size dendi mi

Cok sevindim sizin için kaç haftalik oldunuz benim 4 5 tane var inşallah aynı kalır ya da küçülürler doktorum ameliyat sezeryan dedi %90 olmaz dedi ama riskleri ne varsa söyledi size dendi mi
23 haftalık oldu artik kipir kipir hissediyorum sizin kistler kucuk bi kac tane ama boyut olarak sizi hastanelik etmez
Kistler ilk 3 ay ne yazik ki buyuyor hem de cilgnlar gibi bu da seni korkutmasin dogal bir surec sonra duruyor ve doguma o boyutla giriosun 19. Haftada oldugunuzdan atak evresi bitmis
Benim rahmin disinda sag tarafta bebise hic bi zarari yok iciniz rahat olsun
Benim bebegim tup bebek o sebeple de cok kiymetli 4 doktora gorundum, gorus aldim hepsi olumlu konustu bebise zarari yok sana agrisi olur dendi siz bence doktorunuz disinda bi gorus daha alin baska bir hekimle daha gorusun

Merhaba 3b4 doktora birden gidiyorum haftaya başkasına gidecem. Benegin eşi olasentasi rahim içinde mi olut bana bir keresinde bebeğiniz eşi miyoma dayanmış demisti doktor bu ne demek bilmiyorum 18 içindeyim hep dua ediyorum artmasın yada büyümesin. 19 dan sonra büyüme olur mu

Rahim disinda olan miyom neden plasentaya zarar versin bebek ve plasenta rahmin icinde korunakli bi bolgede
Sizin miyomunuz rahmin icinde mi disinda mi?
buyumez artik miyomunuz o evreyi gecmis 19 haftanin icindesiniz uzulmeyin

Rahim disinda olan miyom neden plasentaya zarar versin bebek ve plasenta rahmin icinde korunakli bi bolgede
Sizin miyomunuz rahmin icinde mi disinda mi?
buyumez artik miyomunuz o evreyi gecmis 19 haftanin icindesiniz uzulmeyin
Ben içinde mi bilmiyorum ama 14 15 . Haftalarda bana plasenta miyoma dayanmış demisti içinde mi oluyor o zaman umarım değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…