Öncelikle evladiniz da siz de sağlıklı olun inşallah. İnanın sizi çok iyi anlıyorum gebelikte oluşmuş bir miyomum var doğum kanalında değil her ay bir buçuk cm de fazla büyüyerek 9. Haftada şiddetli kanama yaşattı. İnanın gebeligimin ilk gününden itibaren 9. Haftaya kadar inanılmaz sancılar çektim hiç uyumadım saniye dinmedi. Yalnizdim ve evimi bile temizleyemedim. Salondan tuvalete yaklaşık 3 dk da ancak gidebiliyodum. Miyom bagirsaklarima ve sol böbreğime baskı yapıyordu. Sindirim sistemim durmuştu resmen.en son yoğun kanamayla hastanede yattım acım ağrım sancım dinmedi ısrarla eve gitmek istedim. Kanama durdu 4 gün sonra lekelenme vs bitti ve sancilarim bitti sonra büyümesi durdu bir iki hafta sonra da bel ağrım bitti. 8 cm miyomum kanamadan sonra 7.50 cm oldu. Çok sevindim. İnşallah daha fazla büyümez . Ben nerdeyse ilk trimesterde her hafta dr gittim miyomu takip ettirmek için . Öncelikle Rabbim yardımcınız olsun sancılarınızı nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum inşallah meleginize zarar vermez

içinizi ferah tutun evet miyomlu çok kötü hikayeler var ama çok iyi hikayeler de var. Ben şuan bebe aspirini de kullanıyorum dr um miyom bebe giden kan akışını engelleyebilir diye verdi .
Ayrıca miyomlarin çoğu ilk üç aya kadar buyuyormus sonra duruyormus evet tüm hamileliği sanciyla geçirenler de var ben 9 hafta çektim . Sabredin dua edin.
Benim Dr um miyom doğum kanalını kapatmadigi sürece normal doğum yaparsın korkma eğer kapatırsa da sezaryen olur dedi .
İkini de sağlıklı olun sezaryenle veya normal doğum ne fark ederki.yeterki sağlıklı olun.
İnanın kendimi özellikle şu son iki haftadır normal insanlar gibi hissediyorum