Miyomlu tüp bebek süreci

Ah çok teşekkür ederim az önce göz yaşı döktüm nasıl olacak diye.. 9 cm için cok büyük diyorlar. Hiç bir belirtim yok sancılarımın sebebini miyomun büyüklüğüne veriyorum ve korkuyorum.. ilk denemem siz hangi merkezde tedavi görmüştünüz 🥺
Ben rahim filminden sonra hamile kaldım Ankara'da özelde tedavi gördüm . Doktoruna güven inşallah sağlıkla seninde bebeğin olur.

Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Miyomunuz varmıydı ? Ona rağmen mi kalabildiniz ?
Sağol canim bebisim doğdu 5bucuk aylik oldu. Evet miyoma rağmen oldu . Aşılama tutmadı. Başka doktorda tüp bebeğe başladık bize süre vermişti . Ama ben tüp bebek yapılacak diye çok rahattım o sırada olmuş. Hiç beklemediğim zaman da oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin sanada inşallah pozitif haberini verirsin.

Merhaba arkadaşlar, bugün transferimin 8.gününe geldim ve normalde reglimin 1. Günü olması gerekiyordu. Umarım regl olmam ama tüm gün tam rahmimde iğne batması gibi sancılar oluyor max. 10 saniye sürüp, tekrar ediyor. Ayrıca kramplarımda var. Regl sancısına benziyor. Böyle olması normal mi ? Bu şekilde pozitif gören oldumu ?

Merhaba canım bende 4 cm intramural miyomla tüp bebek denemiştim geçen yıl. Hiç bir sıkıntı olmaz demişlerdi o tedavim olumsuz sonuçlandı sonra sürpriz şekilde kendiliğinden hamile kaldım. Miyomum ilk haftalar büyüdü 7.5 cm e çıktı ve artık büyümesi durdu şuan aynı duruyor. Zaten gebelikte büyürse de 4. Ay civarı biyümesi duruyormuş. Her ultrason kontrolümde hiçbir sıkıntı yok bebek için denildi öyle devam ediyoruz.

Merhaba canım bende 4 cm intramural miyomla tüp bebek denemiştim geçen yıl. Hiç bir sıkıntı olmaz demişlerdi o tedavim olumsuz sonuçlandı sonra sürpriz şekilde kendiliğinden hamile kaldım. Miyomum ilk haftalar büyüdü 7.5 cm e çıktı ve artık büyümesi durdu şuan aynı duruyor. Zaten gebelikte büyürse de 4. Ay civarı biyümesi duruyormuş. Her ultrason kontrolümde hiçbir sıkıntı yok bebek için denildi öyle devam ediyoruz.
Sizin adınıza cok sevindim. Sağlıcaklada kucağınıza almayı nasip etsin Allah. Ben 35 yaşındayım kendiliğimden deneme 1 sene yaptık ama olmadı yaşım geçmeden tüp bebek tedavisine başvurduk. Ama ödüm kopuyor olmayacak diye eşim cok üzülüyor cünkü.. benim için dua edermisiniz 😔

Sizin adınıza cok sevindim. Sağlıcaklada kucağınıza almayı nasip etsin Allah. Ben 35 yaşındayım kendiliğimden deneme 1 sene yaptık ama olmadı yaşım geçmeden tüp bebek tedavisine başvurduk. Ama ödüm kopuyor olmayacak diye eşim cok üzülüyor cünkü.. benim için dua edermisiniz 😔
Tabi ederim bende 4,5 yıl sonra olumsuz bir aşılama+olumsuz 1 tüp bebek tedavisinden sonra hamile kaldım sizi çok iyi anlıyorum. 35 çok da geç bir yaş değil ben olumlu haberi burdan paylaşacağınız günü bekliyorum ama olur da beklediğimiz gibi olmazsa asla ümidinizi kaybetmeyin. Gördüğünüz gibi tüp bebekle bile gelmeyen bebiş zamanı geldiğinde kendiliğinden de geliyor.

Çok teşekkür ederim 🙏🏻 az önce pridector early 6 gün önce erken gebelik testi aldırdım. Testi yapmaya cesaret edemiyorum şuan inşAllah gelir yavrum sizin gibi alabilirim kucağıma 🥺

Çok teşekkür ederim 🙏🏻 az önce pridector early 6 gün önce erken gebelik testi aldırdım. Testi yapmaya cesaret edemiyorum şuan inşAllah gelir yavrum sizin gibi alabilirim kucağıma 🥺
Merhaba canım naptın testi yaptın mı bekliyor musun.

Merhaba canım, malesef yapamadım korkuyorum. Artık burdaki yazıları okumaktan bir kitap bitirmiş gibiyim. 9.gün belirtisi arıyorum kanama lekelenme olması gerekiyor diyorlar ama yok. Sabah kahvaltıda mide bulantım oldu ama saçmalama diyorum kendime ufacık şeylerden umut arıyorum 🤦🏼‍♀️

Merhaba canım, malesef yapamadım korkuyorum. Artık burdaki yazıları okumaktan bir kitap bitirmiş gibiyim. 9.gün belirtisi arıyorum kanama lekelenme olması gerekiyor diyorlar ama yok. Sabah kahvaltıda mide bulantım oldu ama saçmalama diyorum kendime ufacık şeylerden umut arıyorum 🤦🏼‍♀️
Canım ben doğal yoldan hamile kaldım ama bende de olmadı lekelenme, yerleşme kanaması herkeste olmuyor. Bulantı için de daha erken şuan psikolojik olarak bulantı yaşamış olabilirsin çünkü 6.haftada falan başlıyor.

Back
X