Kızlar rahmin dışında içe doğru baskı yapan 3.5 cm kadar bir miyomum var daha önce bir açık miyom ameliyatı geçirdim 2.5 cm rahmin içindeydi ameliyat oldum daha sonrası tüp Bebek denedik tutundu ve düşükle sonuçlandı enfeksiyon nedeniyle daha sonra kontrolle gittiğimde 2 santim dışta miyom tekrar görüldü ve biz tüp Bebek tedavisine başladık hormonların etkisiyle rahme baskı yapmaya başlamış ve 3.5 cm olmuş doktor almamız gerek tutunsa bile zor hamilelik olur demişti ve biz şansımızı denedik 8 eylülde trasferim oldu malasef 18 Eylül negatif sonuç aldım zor bir süreçti benim için yeni yeni toparlandım rabbim bu yolda çabalayan herkese yardımcı olsun inşallah şimdi gelelim tekrar miyoma soğan suyu kürü kullanan varmı miyom için kullanıp faydasını gören yada başka bir kürle bu duruma ameliyatsız çözüm bulan soğan kürü bana baya mantıklı geliyor 5 cm küçük olan miyomlarda etkiliymiş inşallah denemeyi düşünüyorum
yengem soğan suyu ile kistlerini geçirdi ama herhangi tüp bebek girişimleri yoktu yanlış yönlendirmek istemem ama işe yarıyor bazılarında. Çok geçmiş olsun
yengem soğan suyu ile kistlerini geçirdi ama herhangi tüp bebek girişimleri yoktu yanlış yönlendirmek istemem ama işe yarıyor bazılarında. Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim yorumunuz için kistler için baya yararlıymış evet ama miyomla kist ikisi farklı ama küçük miyomlara faydası varmış büyük miyomlarada tersine büyütebiliyormuş öyle diyorlar ama inşallah faydasını görürüz