Miyomu olup tüp bebek yaptıranlar

Merhaba cok sukur 2.denememizde tuttu ama dedigim gibi miyomun yeri cok onemliymis ona gore karar verecektir doktorlariniz
Çok sevindim hayırlı olsun.
Benim miyom 5cm. Bebeğin yerleşeceği yerde değilmiş ama yine de aldirsan iyi olur diyorlar. Ben de zararı yoksa niye aldirayim ki diye düşünüyorum yine de kafam çok karışık

Doktora gittim rahimde olmadığı için miyom suan bizim için sorun değil dedi bu ay femara ile yumurtalarımı büyüttü çatlatma iğnesi oldum suan bekliyorum bu sürece ilk başından başlayalım dedi doktorum inşallah çabalarımız boşa gitmez 🤲🤲

Geçmiş olsun kaç cm diydi sizin tutmasıyla alakası yok diyo bazı doktorlar ama bilemiyorum tabi aldırmakta bi o kadar masraf kendimide kestirmek istemiyorum :KK43: çok zor şeylermiş bunlar
Sizi kesmiyolaf. Kameralı aletle alıyorlar kürtaj gibi. Diye biliyorum benm ki öyle olmuştu. Bana da Dr. Almayalım bı sene dene dedi ama ben kabul etmedim. Cerrahpaşa prof a göründüm alinmasi lazım gebeliğe engeldir dedi. Ve aldılar. Hemen çocuk tuttu. Tüp değildi benm ki ama yani miyom da bence engeldi. Birde miyom nerde. Benm ki çocuğun tutunacagi yerdeydi . Rahim içinde.

KIZLAR acil cevap verin nolur test yaptıktan baya sonra gördüm çift çizgiyi ilişkiden 14 gün geçti sizce yorumunuz nedir ?

Eklentiler

• ACB142DF-468D-465C-B040-AF46E922DD41.webp
    ACB142DF-468D-465C-B040-AF46E922DD41.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 172
Bu ay doktora gittim ve 4 cm miyomum olduğunu öğrendim tüp bebek için randevu almıştık süreci etkiler mi acaba ameliyat derler diye cok korkuyorum açıkçası tecrübesi olanlar paylaşabilir mi
Merhaba benim 2-3 cmlik bi myomum vardı ama yeri sakıncalı bi yerde değilmiş o nedenle doktorum almadan tüp bebek denedik ve ilk denemede tuttu. Myomun yeri önemli sanırım.

Sizi kesmiyolaf. Kameralı aletle alıyorlar kürtaj gibi. Diye biliyorum benm ki öyle olmuştu. Bana da Dr. Almayalım bı sene dene dedi ama ben kabul etmedim. Cerrahpaşa prof a göründüm alinmasi lazım gebeliğe engeldir dedi. Ve aldılar. Hemen çocuk tuttu. Tüp değildi benm ki ama yani miyom da bence engeldi. Birde miyom nerde. Benm ki çocuğun tutunacagi yerdeydi .

Sizi kesmiyolaf. Kameralı aletle alıyorlar kürtaj gibi. Diye biliyorum benm ki öyle olmuştu. Bana da Dr. Almayalım bı sene dene dedi ama ben kabul etmedim. Cerrahpaşa prof a göründüm alinmasi lazım gebeliğe engeldir dedi. Ve aldılar. Hemen çocuk tuttu. Tüp değildi benm ki ama yani miyom da bence engeldi. Birde miyom nerde. Benm ki çocuğun tutunacagi yerdeydi . Rahim içinde.
Rahim dışında benim miyomum suan için bize bi engeli yok dedi hiç aldırmaktan bahsetmedi bile belki tüp bebek yolunda ilerlerse sürecimiz o zaman alalım diyebilir

Merhaba benim 2-3 cmlik bi myomum vardı ama yeri sakıncalı bi yerde değilmiş o nedenle doktorum almadan tüp bebek denedik ve ilk denemede tuttu. Myomun yeri önemli sanırım.
Sanırım evet yeri önemli tam nerde olduğunu söylemedi ama rahim dışında dedi sadece

Rahim dışında benim miyomum suan için bize bi engeli yok dedi hiç aldırmaktan bahsetmedi bile belki tüp bebek yolunda ilerlerse sürecimiz o zaman alalım diyebilir
Olabilir evet. Rahim dışı bebeğe engel değil hatta bebek doğarken alınabiliyor diye biliyorum ama Dr muz en doğrusunu bilir bide araştırın. Ostorojon hormonuyla büyüdükleri için miyomda büyürse bebeği ittirmesin erken doğum ya da başka şeylere sebebiyet olmasın konuşun Dr nuzla

Olabilir evet. Rahim dışı bebeğe engel değil hatta bebek doğarken alınabiliyor diye biliyorum ama Dr muz en doğrusunu bilir bide araştırın. Ostorojon hormonuyla büyüdükleri için miyomda büyürse bebeği ittirmesin erken doğum ya da başka şeylere sebebiyet olmasın konuşun Dr nuzla
İnşallah önce hayırlısıyla hamile kalırsam 🤲 bidaha ki gittiğimde sorucam bunu daha önce duymuştum erken doğuma sebeb olduğunu

Merhaba kızlar bende dün doktora gittim, bundan 10 yıl önce sağ ve soldan çikolata kistinden ameliyat oldum dün farklı bir doktora gittim işinde iyi ve güvenilir biri bana sağ tarafımın temiz olduğunu solda myomlar olduğunu söyledi bir tanesi de rahmin girişine çok yakınmış ( endo myom )buda gebelik olsa bile düşüğe ve erken doğuma neden olur ameliyat olup öyle gebe kalmalısın dedi. Kafam çok karışık kist ve miyom aynı şeyler değil diye biliyorum bana daha önce çikolata kisti diye miyom ameliyatımı yaptılar yeni doktorum çikolata kistine dair bir şey söylemedi görse vajinal ultrasonda görürdü diye düşünüyorum.

Asla yanlış yönlendirmek istemem , 3cm rahim girişinde miyomum vardı doktor tüp bebek için önemli değil dedi , bebeğim 11 haftalık olunca miyom 8cm di ve bebeğinin kalbi durdu , şimdi doktorum alicaz diyor , miyomdan mi oldu basla bı durum mu bilmiyorum

Back
X