- Konu Sahibi xoxzlembay
-
merhaba,
bir şey sormak istiyorum sezeryanda alınan miyomlar aşırı kanamaya neden olabiliyormuş öyle bir rahatsızlığınız oldu mu acaba?Bende bir tane miyom var hamile kalmadan önce 3,5 cm idi ilk 4 ayda 5,30 cm oldu ve sonradan çok şükür büyümesi durdu ve şimdiye kadar bana herhangi bir rahatsızlığı olmadı 5,5 aylık hamileyim ve sezeryanda aldırıp aldırmama konusunda kararsızım
kızlar ben sizin yaşadıklarınızı yaşayamadım malesef.cunkü ilk gebeliğim myomum yüüznden erken doğumla sonuçlandı 16 haftalıkken bebeğimi kaybetim.myom beni mahvetti hala psıkolojını atmış değilim üzerimden bende böğle bişey olmaz diye duymuştum ve gebeliğimi sonlandırmadım ama bir gün öğle bi acıyla uyandım ki doğum sancıları gibiymiş sonunda ameliyat oldum myomum alındı ve şimdi tekrar hamileyim ihşallah bunda dabi aksilik cıkmaz yani ,ne güzel ki kimse benim yaşadığımı yaşamamış.sonuçta ben pek umut veremiyorum bu konuda
Merhabalar,
geçmiş olsun diyorum öncelikle..
ben karnımdaki bir ağrıyla dahiliyeye gittim ve pek de küçük olmayan bir myomunuz var dediler. sonrasında kadın doğum uzmanına gittik. üç dr.a gösterdik
7 cm. e yakın olduğu için ameliyat dediler (rahmin arka duvarında) 25 yaşındayım, bekarım. dr. ameliyat sonrasında yapışıklık riski olduğunu söyledi ve ben o gün hiç susmadan ağladım.
yapışıklık mı olacak, kanama mı olacak, çocuğum olmayacak mı diye .. ameliyat sonrası çok mu sıkıntılı geçiyor?
kaç gün istirahat gerekiyor? ameliyat tarihim belli oldu. 4 gün sonradeneyimlerinizi merakla bekliyorum. şimdiden teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?