arkadaşlar kısaca özet geçelim. Bu gün kaybettiğimiz mizgin kızımızdan önce beyzamız vardı malesef onuda kaybettik kısa aralıklarla oldu hep.. Bu meleğimiz lösemiydi ve uzunca zamandır tadavi görüyordu amerikada ilik nakli için uygun donör bulunmuştu önce maddiyat sözkonusu oldu sonra burada ufak tefek rahatsızlandı derken ardı arkası kesilmedi, sürekli kan ihtiyacı oldu fakat arandığında bu kanı hiç bulamadılar hep koştular hep koşturlar çok zaman boşa çırpındı aile ve arkadaşlarımız ve bugünkü son malesef meleğimizi kaybettik...
Mizginden önce 9 yaşında beyzamızı kaybettik daha sonra 2.5 yaşında ayşemiz kaydı avuçlarımızdan fakat en büyük umudumuz mizgindeydi hep iyi düşündük hep iyi olacak dedik ama olamadı... çok şey yazmak geçiyor içimden ama şu an toparlamam mümkün değil kafam darmadağınık sadece merak eden arkadaşlarımız için özetlemeye çalıştım çünkü yardıma ihtiyacı olan bebeklerimiz var daha ve bizi bekliyorlar lütfen yardım...
[sıze="2"]MERHABA ARKADAŞLAR,
HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN....
AZ ÖNCE NRSNMK39 ABLAM ARADI MİZGİNİMİZ MELEK OLMUŞ,
AHMET KARDEŞ ARAMIŞ (BABASI) DİYARBAKIRA GÖTÜRÜYORLARMIŞ..
NRSNMK39 ABLAMIZ KIZIYLA BİRLİKTE ONLARIN YANINDALAR..
CUMARTESİ GÜNÜ NRSNMK39 ABLAMLA ZİYARTEİNE GİTMİŞTİK AMA GÖREMEDİK, ÇÜNKÜ MAKİNALARA BAĞLAMIŞLAR BİLİNÇSİZ BİR ŞEKİLDE YATIYORDU....,
MEKANIN CENNET OLSUN MELEK KIZIM....
SEVENLERİN SENİ HİİÇ UNUTMAYACAK.......[/sıze]
Arkadaşlar kısaca özet geçelim. Bu gün kaybettiğimiz Mizgin kızımızdan önce Beyzamız vardı malesef onuda kaybettik kısa aralıklarla oldu hep.. Bu meleğimiz lösemiydi ve uzunca zamandır tadavi görüyordu Amerikada ilik nakli için uygun donör bulunmuştu önce maddiyat sözkonusu oldu sonra burada ufak tefek rahatsızlandı derken ardı arkası kesilmedi, sürekli kan ihtiyacı oldu fakat arandığında bu kanı hiç bulamadılar hep koştular hep koşturlar çok zaman boşa çırpındı aile ve arkadaşlarımız ve bugünkü son malesef meleğimizi kaybettik...
Mizginden önce 9 yaşında Beyzamızı kaybettik daha sonra 2.5 yaşında Ayşemiz kaydı avuçlarımızdan fakat en büyük umudumuz Mizgindeydi hep iyi düşündük hep iyi olacak dedik ama olamadı... çok şey yazmak geçiyor içimden ama şu an toparlamam mümkün değil kafam darmadağınık sadece merak eden arkadaşlarımız için özetlemeye çalıştım çünkü yardıma ihtiyacı olan bebeklerimiz var daha ve bizi bekliyorlar lütfen yardım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?