Tüp Bebek Merkezleri Mmustafa Bahçeci mi Güvenç Karlıkaya mı

yesil034

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2011
2.105
250
373
merhaba arkadaşlar,
ben 3.tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum ve bahçeci fulya'da karar kıldım.bundan önceki 2 tüp tedavimi yine bahçeci umut'da yaptırmıştım bazı nedenlerden dolayı değiştirip fulya'ya geçmek istiyorum.sorunumuz ise erkek infertiletisi eşimin doktoru emre bakırcıoğlu bu nedenle de bahçeci kiliniklerine güveniyorum.eşim azosperm bulunan spermler ile 2 defa denedik malesef olumsuz oldu:14::14: şimdi saklı kalan spermler ile tekrar deneyeceğiz.
kafamı karıştıran bir kaç soru var mustafa bey çok yoğun bazen yumurta ve transfer işlemlerinde bizzat kendisi olamayabiliyormuş
bide tekbir doktorla başlayıp sonuçlandırmak istiyorum güvenç beyimi tercih etmeliyim yoksa mustafa beyi mi?
fikirleriniz bana çok yadımcı olacaktır şimdiden herkese çok teşekkür ederim

merhaba arkadaşlar,
ben 3.tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum ve bahçeci fulya'da karar kıldım.bundan önceki 2 tüp tedavimi yine bahçeci umut'da yaptırmıştım bazı nedenlerden dolayı değiştirip fulya'ya geçmek istiyorum.sorunumuz ise erkek infertiletisi eşimin doktoru emre bakırcıoğlu bu nedenle de bahçeci kiliniklerine güveniyorum.eşim azosperm bulunan spermler ile 2 defa denedik malesef olumsuz oldu:14::14: şimdi saklı kalan spermler ile tekrar deneyeceğiz.
kafamı karıştıran bir kaç soru var mustafa bey çok yoğun bazen yumurta ve transfer işlemlerinde bizzat kendisi olamayabiliyormuş
bide tekbir doktorla başlayıp sonuçlandırmak istiyorum güvenç beyimi tercih etmeliyim yoksa mustafa beyi mi?

benim dpktprum mustafa beydi..ve bütün işlemlerimi bizzat kendisi yaptı..transferim salı günü oldu.hatta opu dan sonra gece sancılanıp acile kaldırıldım gecenin bi yarısı hastaneye yanıma gelip beni takip etti..güvenç beyi tanımıyorum ama ben mustafa beyin ilgisinden çok memnunum..

benim dpktprum mustafa beydi..ve bütün işlemlerimi bizzat kendisi yaptı..transferim salı günü oldu.hatta opu dan sonra gece sancılanıp acile kaldırıldım gecenin bi yarısı hastaneye yanıma gelip beni takip etti..güvenç beyi tanımıyorum ama ben mustafa beyin ilgisinden çok memnunum..
merhaba canım,
benim doktorum Güvenç beydi ve 1.tüp bebek denememizde hamile kaldım. Güvenç beyi bir arkadaşima da önerdim ve oda ilk denemesinde hamile kaldı. Benim bebeğim şu an 5 aylık arkadaşımın ki ise 2 haftalık. Kesinlikle Güvenç beyi tavsiye edebilirim.

merhaba canım,
benim doktorum Güvenç beydi ve 1.tüp bebek denememizde hamile kaldım. Güvenç beyi bir arkadaşima da önerdim ve oda ilk denemesinde hamile kaldı. Benim bebeğim şu an 5 aylık arkadaşımın ki ise 2 haftalık. Kesinlikle Güvenç beyi tavsiye edebilirim.
Merhaba inşallah sağlıkla doğumunuz gerçekleşmiştir,bende güvenç beye başladım sizde ve arkadaşınızda sorun neydi,bende yumurta rezervi çok azalmış,amh 0,42. Fsh. 13. Havuz yöntemi deneyeceğiz bilgi alabilirmiyim aynı Dr olduğu için nasıl biri tedavide ne kadar gidiliyor

merhaba arkadaşlar,
ben 3.tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum ve bahçeci fulya'da karar kıldım.bundan önceki 2 tüp tedavimi yine bahçeci umut'da yaptırmıştım bazı nedenlerden dolayı değiştirip fulya'ya geçmek istiyorum.sorunumuz ise erkek infertiletisi eşimin doktoru emre bakırcıoğlu bu nedenle de bahçeci kiliniklerine güveniyorum.eşim azosperm bulunan spermler ile 2 defa denedik malesef olumsuz oldu:KK14::KK14: şimdi saklı kalan spermler ile tekrar deneyeceğiz.
Merhaba 2sene sonra, tam da sizin olduğunuz o kararsız yerdeyim.acaba hangisiyle devam ettiniz ve sonuç ne oldu acaba?

Merhaba 2sene sonra, tam da sizin olduğunuz o kararsız yerdeyim.acaba hangisiyle devam ettiniz ve sonuç ne oldu acaba?
merhaba çok geç bir cevap oldu kusura bakmayın yeni gördüm yazınızı. ben bahçecide mustafa bey ile tüp bebek denememi yaptım 3.denemem de ikiz kızlarım oldu şükür. darısı sizin başınıza

Kızlar slm ben gelecek ay güvenç beyde tedaviye basliyrum tedavi öncesi bana onerebileceginiz birşeyler var mi??

merhaba çok geç bir cevap oldu kusura bakmayın yeni gördüm yazınızı. ben bahçecide mustafa bey ile tüp bebek denememi yaptım 3.denemem de ikiz kızlarım oldu şükür. darısı sizin başınıza
Arkadaşım merhaba bende bahceci tüp bebek merkezinde Mustafa Bahceci de 5. denememi yaptım.Orada olumlu sonuç alan arkadaşlarım herşeyi onlara bırak onlar seni yönlendirir dedi.Bizde güvendik öyle yaptık. Orada beklerken kimi bayandan yeni smear testiniz olmazsa tedaviye başlayamayız dediklerini duydum benden istenmedi yeni testim de yoktu izmirde yaptırdığm tüp bebeklerde toxo plazma olmadan olmaz diyorlarda bahçecide benden istenmedi. era testi dir gebelik aşısıdır pgd dir hatta embro tranferinde embro zarı inceltme olmadığınıda orada gördük.Bize ebryoskob dışında hiç bir başka bir işlem yapılmadı . Saflık mı yaptık bu kadar güvenmekle çok mu güvendik olacak gibi geldiği için çok mu umutlandık bilemiyorum.Orada tedavi gören arkadaşlar bana bi akıl verir misiniz bizi tekrar çağırdılar pgd yapacağız bu sefer diye napsam bilemedim İzmirden git gel yıpranmış ve dağılmış durumdayım

merhaba arkadaşım kararını verdin mi hakkımızda hayırlısı olsun ama sen benim gibi yapma herseyi sor extra yapacakları şeyleri tekrar tekrar sor .Ben izmirden geldim gittim çok güvenerek başladım ama ilkinde öylesine ikinciye mi ciddiye alıyorlar gibi bir his doğdu .tabi öyle değildir inşallah da olumsuz sonuç alınca insanın aklına herşey geliyr

Canım tedavi!er kisidenk
merhaba arkadaşım kararını verdin mi hakkımızda hayırlısı olsun ama sen benim gibi yapma herseyi sor extra yapacakları şeyleri tekrar tekrar sor .Ben izmirden geldim gittim çok güvenerek başladım ama ilkinde öylesine ikinciye mi ciddiye alıyorlar gibi bir his doğdu .tabi öyle değildir inşallah da olumsuz sonuç alınca insanın aklına herşey geliyr
Canım tedaviler kişiden kişiye değişebiliyor aklına takılan soruları çekinmeden doktoruna sor bu dönmde com hassas oluyoruz ve ne duyarsak kafaya takiyoruz bn

Merhaba arkadaslar...bende izmirden gidip geldim bahceciye doktorum guvenc beydi...negatif sonuc aldik.yollarda olmak hem yorucu hem de cok stresli..birde buyuk umutlarla gidiyoruz hepsi birden olumsuz etkiliyor insani.bende tedaviye baslamadan once surekli sordum doktoruma neler yapayim diye her seferinde hicbir sey soylemedi.gerek yok dedi rahim filmi bile istenmedi benden.birde burda gorelim diye kestirip attilar.oyle bodoslama basladik bizde.cok iyi bir doktor bundan eminim ve laboratuvara da guvenim sonsuz ama opuya kadar hic kan testi bile yapilmadi e2 progesteron falan diger tedavilerde hep bakilmisti.insan olumsuz sonuc alinca mi sorgulamaya basliyor bilmiyorum ama acaba ne eksikti neden olmadi diye de surekli dusunuyorum .bende simdi cok kararsizim tekrar oraya gitme konusunda..sizler devam edecek misiniz.yoksa izmirde dusundugunuz bir yer var mi?

Merhaba arkadaşımr...bende izmirden gidip geldim bahceciye doktorum guvenc beydi...negatif sonuc aldik.yollarda olmak hem yorucu hem de cok stresli..birde buyuk umutlarla gidiyoruz hepsi birden olumsuz etkiliyor insani.bende tedaviye baslamadan once surekli sordum doktoruma neler yapayim diye her seferinde hicbir sey soylemedi.gerek yok dedi rahim filmi bile istenmedi benden.birde burda gorelim diye kestirip attilar.oyle bodoslama basladik bizde.cok iyi bir doktor bundan eminim ve laboratuvara da guvenim sonsuz ama opuya kadar hic kan testi bile yapilmadi e2 progesteron falan diger tedavilerde hep bakilmisti.insan olumsuz sonuc alinca mi sorgulamaya basliyor bilmiyorum ama acaba ne eksikti neden olmadi diye de surekli dusunuyorum .bende simdi cok kararsizim tekrar oraya gitme konusunda..sizler devam edecek misiniz.yoksa izmirde dusundugunuz bir yer var mi?
Canim ben bahcecide tedavi gordum ve iyiki ordayim dedim bir arkadsdim daha once iki deneme oldu başka bir merkezde donra bahceciye gitti negatif oldu oda senim gibi hayal kirikligi yasadi ama son bir sefer daha bahcecide denedi ve suan hamile bnce bildigim ve seni taniyan bir merkez burada devam et derim umarim saglikla bebegini kucagina alirsin unutma moral cok onemli moralini ve umudunu yuksek tut allahim ol derse olur canim

Bende bahceciye gidiyorum bnmde daha önce başka merkezde bir negatifim oldu ama eşim sago!sun bna bu donemde com destek oldu moralini hep yuksek tuttu insniyorum bu sefer bnmde tedavim olumlu olacak sende inan cnm biz sana buradan güzel enerjilrer gondriyoruz

Sindilik güvebç beyle başlamaya karsr verdik.fakat benim bu süreçte ciddi kişo vermem gerekiyor.1ay geçti.kişo vermeyi bırakın belki de aldm.sanırm gelecek hafta ciddi bir şekilde sağlıklo beslenme programına alıcam kendimi.araştırma sonucuma göre her 2 si de iyiymiş.mustafa bey çok yoğundu.kendi olmadğnda başka dr yardımcı oluomuş.ben de kimşe başladıysam onla devam etmek istediğm için güvenç beyle konuştuk.o da hamilelik süecini bile kendi takip edeceğini belirtti.konuşmaları da çokilna ediciydi.bu yüzden eylül ayını iple çekiorum.allahım hepimizin yanında olsun ve sağlıkla çocuklarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inş

Sindilik güvebç beyle başlamaya karsr verdik.fakat benim bu süreçte ciddi kişo vermem gerekiyor.1ay geçti.kişo vermeyi bırakın belki de aldm.sanırm gelecek hafta ciddi bir şekilde sağlıklo beslenme programına alıcam kendimi.araştırma sonucuma göre her 2 si de iyiymiş.mustafa bey çok yoğundu.kendi olmadğnda başka dr yardımcı oluomuş.ben de kimşe başladıysam onla devam etmek istediğm için güvenç beyle konuştuk.o da hamilelik süecini bile kendi takip edeceğini belirtti.konuşmaları da çokilna ediciydi.bu yüzden eylül ayını iple çekiorum.allahım hepimizin yanında olsun ve sağlıkla çocuklarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inş
Canım bende güvenç beydeyim ve hep olumlu referans alarak gittim. Bnce icimiz rahat olsun iyi bi doktordayiz

Arkadasim sen kontrollere geldiginde merkeze kan alinmiyormuydu senden hic,cunku ben butun kontrollerde merkeze girince once kan vermeye yonlendirilip test sonucu cikinca muayenwyw girdim hatta o kadar duzenli takip ediliyorki degerler gecen ay e2 deger yukselmedi diye transfer iptal edildi,insan uzulup olumsuz sonuclar alinca elbette farkli dusunebiliyor ama icine sinen yer nerediyse orda ol diger tedavinde insallah allahim evladini tez zamanda kucagina almayi nasip etsin..

Merhaba arkadaslar...bende izmirden gidip geldim bahceciye doktorum guvenc beydi...negatif sonuc aldik.yollarda olmak hem yorucu hem de cok stresli..birde buyuk umutlarla gidiyoruz hepsi birden olumsuz etkiliyor insani.bende tedaviye baslamadan once surekli sordum doktoruma neler yapayim diye her seferinde hicbir sey soylemedi.gerek yok dedi rahim filmi bile istenmedi benden.birde burda gorelim diye kestirip attilar.oyle bodoslama basladik bizde.cok iyi bir doktor bundan eminim ve laboratuvara da guvenim sonsuz ama opuya kadar hic kan testi bile yapilmadi e2 progesteron falan diger tedavilerde hep bakilmisti.insan olumsuz sonuc alinca mi sorgulamaya basliyor bilmiyorum ama acaba ne eksikti neden olmadi diye de surekli dusunuyorum .bende simdi cok kararsizim tekrar oraya gitme konusunda..sizler devam edecek misiniz.yoksa izmirde dusundugunuz bir yer var mi?

Arkadasim sen kontrollere geldiginde merkeze kan alinmiyormuydu senden hic,cunku ben butun kontrollerde merkeze girince once kan vermeye yonlendirilip test sonucu cikinca muayenwyw girdim hatta o kadar duzenli takip ediliyorki degerler gecen ay e2 deger yukselmedi diye transfer iptal edildi,insan uzulup olumsuz sonuclar alinca elbette farkli dusunebiliyor ama icine sinen yer nerediyse orda ol diger tedavinde insallah allahim evladini tez zamanda kucagina almayi nasip etsin..
Amin canim sagol.hepimiz insallah saglikla sihhatle aliriz kucaklarimiza...benden hic kan testi istemedi tedavi suresince hic bakilmadi yani e2 ve pregesteron.hemsireyede sordum her seferinde gerek gormemis dedi.ben guvenc beyi cok arastirarak ve guvenerek gittim.bunlar ufak tereddutler ama hala guvenim sonsuz merkezede doktorada. tabiki herkese uygulanan
yontemler farklidir bizim erkek faktorluydu problemimiz.bence uzaktan gidip gelmekti heralde en buyuk sıkınti...hepimizin hakkinda hayirlisi olsun..sen su anda hangi asamadasin?

Bende konyadan gidip geldim canim su anda transferi bekliyorum bkalim bant kullandim e2 yukseldiyse transfer olcak insallah haklisin boyle gelgitler negatiflerden sonra normal insan onceden takmadigi birsuru kucuk seyi kocaman gorebiliyor ama oraya gidipte begenmeyen vok duymadim bilimsel yapiyolar islerini standart bir tedavi anlayislari yok,laboratuvarlari avrupanin sayili laboratuvarlari olarak gosteriliyor bunlar tabi benimde duyduklarim,ama ne yaparsan yap allahim yazmaadiysa yada zamani gelmediyse nafile,biraz zaman sonra toparlanip guclenceksin v eee yolaaa devaam,allahimizin kesesinde bol verecek elbet :KK66:

QUOTE="insomniabrs, post: 41636097, member: 480741"]Amin canim sagol.hepimiz insallah saglikla sihhatle aliriz kucaklarimiza...benden hic kan testi istemedi tedavi suresince hic bakilmadi yani e2 ve pregesteron.hemsireyede sordum her seferinde gerek gormemis dedi.ben guvenc beyi cok arastirarak ve guvenerek gittim.bunlar ufak tereddutler ama hala guvenim sonsuz merkezede doktorada. tabiki herkese uygulanan
yontemler farklidir bizim erkek faktorluydu problemimiz.bence uzaktan gidip gelmekti heralde en buyuk sıkınti...hepimizin hakkinda hayirlisi olsun..sen su anda hangi asamadasin?[/QUOTE]

Canim bende guvenc beydeyim çok iyi gidiyor tedavim bakalım umarım transferinde boyle geçer de sağ salim alirim bebisimi kucagima allahım bu mübarek ayda hepimizin yüzünü güldürür insallah

Back
X