merhaba arkadaşımMerhaba arkadaslar...bende izmirden gidip geldim bahceciye doktorum guvenc beydi...negatif sonuc aldik.yollarda olmak hem yorucu hem de cok stresli..birde buyuk umutlarla gidiyoruz hepsi birden olumsuz etkiliyor insani.bende tedaviye baslamadan once surekli sordum doktoruma neler yapayim diye her seferinde hicbir sey soylemedi.gerek yok dedi rahim filmi bile istenmedi benden.birde burda gorelim diye kestirip attilar.oyle bodoslama basladik bizde.cok iyi bir doktor bundan eminim ve laboratuvara da guvenim sonsuz ama opuya kadar hic kan testi bile yapilmadi e2 progesteron falan diger tedavilerde hep bakilmisti.insan olumsuz sonuc alinca mi sorgulamaya basliyor bilmiyorum ama acaba ne eksikti neden olmadi diye de surekli dusunuyorum .bende simdi cok kararsizim tekrar oraya gitme konusunda..sizler devam edecek misiniz.yoksa izmirde dusundugunuz bir yer var mi?
beni anlarsan birtek sen anlarsın...Bende Mustafa beyin hastasıyım.o olmadığında kübra hanım takip etti.Olumlu sonuç alan arkadaşlarım olduğu için bir herşeyi hastaneye bıraktık.ilk görüşmeye gittiğimde tahlillerim tamdı benim.İzmirde tüp bebege başlarken smear ve toxo plazma istiyorlar burası istemedi.hatta eşim hepatit taşıyıcısı olduğu iiçin yumurta toplama gününden bir önceki gün aradılar siz taşıyıcıymışsınız diye.ama her gittiğimde kan vererek kontrole girdim.benim 5. denemem olacaktı belirttik de .klasik bir tüp bebek tedavisi yapıldı.hatta embyo zarı inceltme yapılmadığını elimdeki formda gördüm.era testiymiş falan hiç teklif edilmedi.blast transfer etcez dediler ısrarla ama gitmiyor ki balsta benim yavrular.az çok anlıyoruz artık tecrübeli hastayız.olmayınca aradı kübra hanım embrolar süperdi biz çok üzüldük olmadığına ama ikinciye pgd yapalım.işte o zaman insanın kafasına dannk ediyo kardeşim benim 5 denemem hic birinde tutmamış ya niye baştan yapmıyorsun .zaten zorla izin alarak gidiyorum çalışıyorum ben.parayı gözden çıkarmışım yeter ki olsun diye sonuç tam bir hüsran istanbula birdaha çok zor gidemem bende izmiri araştırıyorum.