Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun kime oldunuz ameliyatınızı
gecmis olsun canim zor bir ameliyat nasilsin ?
gecmis olsun canim zor bir ameliyat nasilsin ?
sonunda bende ameliyat oldum kızlar sormak istediğiniz şeyler varsa cevaplayabilirim![]()
gecmis olsun canim, ins burnun istedigin gibi olmustur :)
hadi geçmiş olsun ya ben de kararsızım bakalım![]()
geçmiş olsun mnks...bende ankarada amelıyat olmak ıstıorum...ama kıme olcama kara veremıorum..ünal şahine amelıyat olmussun..nekadar ücret istedı özelden yazarsan sevınırm...fotolarını koyarsan daha cok sevınırım..:)
canım çok geçmiş olsun.biraz süreçten bahseder misin?ameliyattan çıktığında tam olarak neler yaşadın.tampondan rahat nefes alabildin mi?ağrı sızı oldu mu?
çok geçmiş olsun arkadaşım aramıza hoşgeldin :) umarım alçı ve bantlarda çıktıktan sonra beğenirsin istediğin gibi olmuştur, ben ameliyattan sonra burnumun hemen şekil alıcağını düşünüyordum ki asıl süreç ameliyattan sonra başlıyor sabırla beklemek gerekiyor o sabır da biz bayanlar da yok ben sabretmeyi öğrendim :)
sonunda bende ameliyat oldum kızlar sormak istediğiniz şeyler varsa cevaplayabilirim![]()
canım geçmiş olsun.. 3500 sdce amelyt içinmi muayene ücreti ve hastane ücreti bnun içindemi