- 4 Mayıs 2015
- 182
- 136
- 103
- Konu Sahibi kedivekeder
merhaba. 2 senedir gıda sektöründe çalışıyorum ve dört ay önce de terfi aldım. bunu çekemeyen kişiler bana çeşitli iftiralar attı müdürlerle aramı bozdu. ve bir müdürüm var ki ahmet bey diye bahsedeceğim beni yaşamdan soğuttu. ahmet bey küfür de etti elini kırarım diye tehdit de etti en pis en kötü işleri de verdi milletin içinde ağıza alınmayacak laflar da etti. ben bu durumu ahmet beyle konuşup çözmek istedim ben istediğim kişinin ağzına da sı*arım dedi. onun üstü olan müdüre (mehmet bey olsun) bu olanları anlattığımda daha çok nefret etti ve bana bakarak etrafı tekmeledi sağa sola yumruk attı. en sonunda benim yaptığım işin çeyreğini yapmayan hatta farklı bir müdürleri iş yerine ahlaksız bir durumda basılmış olan kızı benden önce terfi ettirmeye kalktılar. mobbing günlüğü tutuyordum gidip mehmet beyle görüştüm bana takıntılı olduğumu bu şekilde hiçbir yere varamayacağımı söyledi. ahmet beye hiçbir şey yapmadığım halde bana bu denli davranmasını anlayamadım gibi stresten sağlık sorunlarım çıkmaya başladı. mide krampları, saç dökülmesi ve en sonunda gözüme oturup asla geçmeyen kan. (gözümün fotoğrafını attım izin dahi vermediler.) istifa verip tazminatsız çıksam eminim mutluluktan havaya uçacak. ne yapabilirim