mobbing

Ben de aynı düşüncedeyim başka bir iş bulun sağlığınizdan önemli değil ben de mobbinge uğramıştım küfür yedim aynı şekilde izini hala içimden atamıyorum müdür olacak kadın hemcinsi olmama rağmen inanmıyor. "İthamlarınızı kanıtlayın" demişti agzimi bozduracak kotu bir sey yazmamak icin cok zor tutmustum kendimi. "Kimi kime sikayet ediyorsun" ulkesinde yasadigimiz icin derdinizi anlatamazsiniz sagliginizdan olmayin.

Doktora git ve rapor al. Psikiyatra git, ondan da rapor al. Yazılı delil topla ve dava aç. Kesinlikle geri adım atma. Psikolojik destek al, kendini güçlü tut. Zorlu bir mücadele ama kazanabilirsin.
Mobbingle mucadele derneği var. Yardım hatları var, ara ve onlardan destek al.

Doktora git ve rapor al. Psikiyatra git, ondan da rapor al. Yazılı delil topla ve dava aç. Kesinlikle geri adım atma. Psikolojik destek al, kendini güçlü tut. Zorlu bir mücadele ama kazanabilirsin.
Mobbingle mucadele derneği var. Yardım hatları var, ara ve onlardan destek al.
her yolu denemeye çalışacağım teşekkürler

merhaba. 2 senedir gıda sektöründe çalışıyorum ve dört ay önce de terfi aldım. bunu çekemeyen kişiler bana çeşitli iftiralar attı müdürlerle aramı bozdu. ve bir müdürüm var ki ahmet bey diye bahsedeceğim beni yaşamdan soğuttu. ahmet bey küfür de etti elini kırarım diye tehdit de etti en pis en kötü işleri de verdi milletin içinde ağıza alınmayacak laflar da etti. ben bu durumu ahmet beyle konuşup çözmek istedim ben istediğim kişinin ağzına da sı*arım dedi. onun üstü olan müdüre (mehmet bey olsun) bu olanları anlattığımda daha çok nefret etti ve bana bakarak etrafı tekmeledi sağa sola yumruk attı. en sonunda benim yaptığım işin çeyreğini yapmayan hatta farklı bir müdürleri iş yerine ahlaksız bir durumda basılmış olan kızı benden önce terfi ettirmeye kalktılar. mobbing günlüğü tutuyordum gidip mehmet beyle görüştüm bana takıntılı olduğumu bu şekilde hiçbir yere varamayacağımı söyledi. ahmet beye hiçbir şey yapmadığım halde bana bu denli davranmasını anlayamadım gibi stresten sağlık sorunlarım çıkmaya başladı. mide krampları, saç dökülmesi ve en sonunda gözüme oturup asla geçmeyen kan. (gözümün fotoğrafını attım izin dahi vermediler.) istifa verip tazminatsız çıksam eminim mutluluktan havaya uçacak. ne yapabilirimEki Görüntüle 2856553
Sendikanız varsa derhal oraya başvurup, sendikanız yoksa da kendiniz başvurup bir dava açmanız yeterli

Bunlar nasıl insanlar?
Sözde müdür olmuşlar ama insan olamamışlar...
Yerinizde olsam sosyal medyada ifşa etmekle tehdit ederdim ben de o Ahmet olacak haysiyetsizi.
Deli deliyi görünce sopasını saklarmış.
İstifa etmez ben de onlarla uğraşırdım.
Gözüm için de sabah doktora gider rapor alırdım.
Raporu dijital yolla gönderir keyfime bakardım.

Bence kanit topla sosyal medyaya koy. Ne yazık ki ülkemizde hak hukuk adalet kavramlarını bir o mecrada duyurabiliyoruz. İngilizce turkce hesaplarından şirkete yaz sosyal medyadan. Ayrıca hakaret ve tehditten de dava açabilirsin ama herşeyi göze alman gerekiyor. Yarin öbür gün sana sarmamalı bu manyak Ahmet bey

Ben olsam telefonu açık tutup ne derlerse desinler, kayıt altına alırdım sonra onlarla birlikte şikayet talebinde bulunurdum, çok üzüldüm adınıza geçmiş olsun:KK43:

Saç dökülmesi, mide krampları, gözünüze kan oturması bunların hepsi psikolojik şiddettin işareti zaten. Lütfen doktora gidin ayrıca psikolojik yardım alın. Tazminatınızı alana kadar bekleyin sonra çıkın gidin bir an önce bu pislik yerden

size hukuki açıdan yardımcı olamam fakat mobbing ve psikolojik şiddet insan ruhunda ne gibi yaralar ve travmalar açıyor biliyorum. özellikle geçindirmeniz gereken bir aile, olmanız gereken bir yer, hayatta bir gayeniz varsa öylece bırakıp gidemiyorsunuz da. çok geçmiş olsun diyorum. lütfen bu işin peşini bırakmayın ve kendinizi savunmak için elinizden ne geliyorsa yapın.

Elinizde delilleriniz olsun bu süreçte psikologa gidin..günlük tutun hatta günlüğü internette mail olarak kendinize tarihi belli olacak şekilde mail atın.. karşınızdaki kişilerle mail üzerinden yazisin ağızlarından laf almaya çalışın belki sinirlenir orda bir sey yazarlar.dava acacaksaniz iş yerinden size sahit lazim ya da sizinle çalışan ama işten ayrılmış birileri size şahitlik edebilir.

Mobingin dava edilebilmesi için en az sistematik olarak 6 ay sürmesi gerekli tarihe dikkat edin dava acarken

Sabah mesaiden önce mail ya da whatsapptan hasta olduğunuzu doktora gitmek zorunda oldugunuzu söyleyin gidin, doktordan da rapor alin ve yine mail ortaminda gönderin aslini rapor bitiminde başladığımda getirebilirim yazın
Mobbing gunlugune devam edin
Lütfen bir avukatla görüşün, şahit önemlidir ama eger altinizda ya da esit seviyede calisanlar tarafından da mobbinge maruz kalıyorsaniz günlük kanit olabiliyor diye okumustum bir yerde.
Diger hastalıklar icin de doktora gidin, gerekirse bir psikiyatrist/psikolog ile de görüşün, belki rapor verirler. Dava acarsaniz isinize yarar.
Yani tek basina ustlere sikayet ise yaramaz, daha somut aksiyon almak gerekiyor. Geçmiş olsun, onceliginiz saglik unutmayin

Ben olsam telefonu açık tutup ne derlerse desinler, kayıt altına alırdım sonra onlarla birlikte şikayet talebinde bulunurdum, çok üzüldüm adınıza geçmiş olsun:KK43:
maalesef yapamıyorum. delil olarak kullanıldığında izinsiz ses kaydından suç teşkil ediyormuş. :(
Saç dökülmesi, mide krampları, gözünüze kan oturması bunların hepsi psikolojik şiddettin işareti zaten. Lütfen doktora gidin ayrıca psikolojik yardım alın. Tazminatınızı alana kadar bekleyin sonra çıkın gidin bir an önce bu pislik yerden
doktora gittim bugün. enfekte olmuş stresten oluyormuş körlük ihtimali dahi söz konusu. bir de utanmadan hala işe çağırıyorlar ne diyim yazıklar olsun

maalesef yapamıyorum. delil olarak kullanıldığında izinsiz ses kaydından suç teşkil ediyormuş. :KK43:

doktora gittim bugün. enfekte olmuş stresten oluyormuş körlük ihtimali dahi söz konusu. bir de utanmadan hala işe çağırıyorlar ne diyim yazıklar olsun
Keske orada olsak da hadlerini bildirsek sunlara o kadar kiziyorum ki🤬

maalesef yapamıyorum. delil olarak kullanıldığında izinsiz ses kaydından suç teşkil ediyormuş. :KK43:

Allah korusun ya :KK57: doktor mu dedi bunu. Geçmiş olsun bu eziyeti kendinize daha fazla yapmayın çıkın ordan bir an önce. Psikopat narsist insanlarla uğraşamazsınız değmez

Keske orada olsak da hadlerini bildirsek sunlara o kadar kiziyorum ki🤬
çok haklısınız ama ne yazık ki bu insanlar hiçbir şeyden anlamıyorlar
Allah korusun ya :KK57: doktor mu dedi bunu. Geçmiş olsun bu eziyeti kendinize daha fazla yapmayın çıkın ordan bir an önce. Psikopat narsist insanlarla uğraşamazsınız değmez
yarın avukatla görüşeceğim olmazsa istifa bile vermeye gitmeyi düşünmüyorum. bugüne dek uğraştım da ne oldu:/
Rapor alabılırsın.Sen sigortalısın .Doktora gıtme hakkın var .Raporunuda yazdır .
acil, göz doktoru biz rapor yazmıyoruz dedi. sağlık ocağındaki doktor da izindeymiş. rapor alamadım vardiyaya gidemeyeceğimi bildirdiğim halde hala laf ediyorlar

Back
X