mobil uygulama kk sorunu

smiley04

Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
637
200
133
Selam arkadaşlar kadınlar kulübü yenilendi benim telefonumda mobil uygulaması var ama giriş yapamıyorum tapatalk üzerinden şuan giriş yapılamıyor diyor sizce bu nasıl yapılır şuan sitesinden giriyorum mesaj yazması konu açması zor yenilik yaramamış.

[QUOTEnesli, post: 36471273, member: 471610"]Bende de ayni sorun var ve diğer türlu telden buraya girmek inanilmaz zor[/QUOTE]
Aynen canım sorun çözülürmü acaba yoksa siteden soguycam ):

Çözülür bence simdi acilmama sebebi de yapilandirma olduğunu düşündüm uygulamayi sildim sabaha tekrar yükleyip deneyecegim inşallah olur

duyduk duymadık demeyin kısmında bununla ilgili konular var oraya yazabilirsiniz mune zamanla düzeleceğini söyledi
adminler çalışıyormuş henüz

[QUOTEdmetight, post: 36471408, member: 459681"]duyduk duymadık demeyin kısmında bununla ilgili konular var oraya yazabilirsiniz mune zamanla düzeleceğini söyledi
adminler çalışıyormuş henüz[/QUOTE]
Hemen bakıyorum canim Sağol

Sanirim site yenilendiği halde mobil uygulaması güncellenmediğinden oda olacak zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…