- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 117.838
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi homesweethome3
-
E iyi madem. Tepe home da güzel ben oradan almıştım herşeyimiBencede çok tarz ürünleri var ama nişanlım olacak bey beğeniyo diye başka bişey almak istiyorum inadına
Emin ol memnun kalırsın.. ben tüm evimi bellonadan döşedim ve en ufak bi sıkıntım olmadı.. diyorum ya 6 yıl oldu maşallahı var.. eşyalarımı değiştirirken yine tercih edeceğim tek marka.. alfemodan bi yaşam ünitesi almıştık kapakları düştü ray sistemi bozuldu.. hem de ilk yıl içinde oldu bunlar..Bellonaya baktık pek güzel köşe takımı bulamadık ama çok harika bi salon takımı buldum inşallah memnun kalırım
Orasıda çok güzel kesinlikleE iyi madem. Tepe home da güzel ben oradan almıştım herşeyimi
Teşekkür ederim çok sevindim :)Emin ol memnun kalırsın.. ben tüm evimi bellonadan döşedim ve en ufak bi sıkıntım olmadı.. diyorum ya 6 yıl oldu maşallahı var.. eşyalarımı değiştirirken yine tercih edeceğim tek marka.. alfemodan bi yaşam ünitesi almıştık kapakları düştü ray sistemi bozuldu.. hem de ilk yıl içinde oldu bunlar..
Bende sandıklı alıp pişman olmaktan korkuyorum altı açıklar en rahatı gibiBenim ilk koltuklarim sandiksiz moderndi degistirip sandikli aldim nasil pismanim anlatamam, bi kere cok hantallar, çek sil supur kismi eziyet, koltuk dediginin alti acik olacak rahatca supurge girip cikacak. Ayrica gorsel olarak da hantal buluyorum, hangi kafayla aldim bilmiyorum ama ilk firsatta yine degistirecegim.
Mutlu günlerde kullanırsınız inşallah..Teşekkür ederim çok sevindim :)
Yarın hemen tepe home gidiyorum iki tavsiye geldi teşekkürlerTepe mobilyaya bak. Orada modern tipte ama sandıklı olan L ler var. Hatta onların ortasındaki puf dahi açılıyor ve tam genç stilde. Ben çok memnunum her gelen bayılıyor ve kesinlikle leke de tutmuyor üstelik o tay tüyleri gibi de değil kadife tarzında bir kumaşı var.
O zaman sandık düşünmeyip direkt görüntü ve rahatlığı düşüneyim
Arkadaşlar biz oturma odamıza l köşe koltuk düşünüyoruz,ben sandıklı olsun istiyorum ama sandıklıların hepsi çekyat tarzında modern değil,nişanlımda sandıklı olmayan tarzda modern rahat bi koltuk takımı istiyor,evli hanımlara sormak istiyorum sandık çok çok önemli bi kritermi acaba anlaşamıyoruz çünkü
yatağı ve çock odası yatağı alırken kesinlikle bazalı al fazlalık koymak için .. koltukda gerekmiyor bnce.. onun yerine bi odaya küçk bi dolap al dha makbule geçerArkadaşlar biz oturma odamıza l köşe koltuk düşünüyoruz,ben sandıklı olsun istiyorum ama sandıklıların hepsi çekyat tarzında modern değil,nişanlımda sandıklı olmayan tarzda modern rahat bi koltuk takımı istiyor,evli hanımlara sormak istiyorum sandık çok çok önemli bi kritermi acaba anlaşamıyoruz çünkü