• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Mobilya Beşik Mi? Park Yatak Mı?

abcxyz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
162
0
116
Balıkesir
selam hanımlar :) Bir türlü karar veremiyorum mobilya mı yoksa park yatak mı alsak beşiğimizi..
Kullananlardan tavsiye, öneri veya varsa şikayetleri alabilir miyim lütfen..

tamamen kendi ihtiyacına göre karar vermen gereken bişey bu bence. ben daha şık olması açısından mobilya alacağım.park yatak daha sonra katlanır 2.cocuga saklanır falan iyi ama musamba tarzı durusunu sevmiyorum ben.istediğim gibi süsleyemem söyle tülle kurdela ile.tasıması kolay parkların mobilyada yer değiştirmek sorun olur.dediğim gibi kendi ihtiyacını kendin belirle ve kararını ona göre ver.

bende senin gibi kararsız kalanlardanım..çevremdekiler park yatağın kullanışlılığından bahsediyor ama ben onun o görüntüsünü sevmiyorum.beşik gibi değilde oyun alanı gibi duruyor..büyük ihtimalle karyola artı yatak odası için yanıma bir beşik alıcam ben.

hepsinden almış biri olarak söylüyorum kesinlikle mobilya beşik almanızı tavsiye ederim . park yatak görsel olarak çok kötü poşet gibi ayrıca düzenli bir şekilde sallanmıyor ( ben sallamam demiştim ama o kadar gazlı ve ağlıyordu ki 24 saat sallamaya gönüllü oldum ) sallanırken sanki resmen duran bir nesneyi ittirmeye çalışmak gibi oluyo kendinden altta bir düzeneği yok işlemi kolaylaştıracak. mobilya beşik aldım sonradan yanıbaşıma koydum rahat sallanıyor cibinlikle çok hoş görünüyor falan ta ki bir gün pat diye içinden kendini atana dek yani mobilya beşiklerin yüksekliği çok önemli benim oğlumun koltukaltını az aşağısındaydı ama başardı aklım almadı sonra en boy ve yükseklik olarak daha da büyük olan aldık kurtulduk :D

bende mobilya almaya karar verdim, diğerleri dediğiniz gibi çok basit duruyor içime sindiremedim bir türlü... bir kenarı tamamen çıkanlardan alacağım büyüyünce kendi yatıp kalkabilir böylecek diye düşünüyorum :)

arkadaslar sırf guzel gorunuyor diye secim yapılır mı hic
benim kızım 2 yasında ve dogdugu gunden beri park yatakta yatıyor,cok ama cok memnunum,altında sallanabilecek duruma getirmek icin ekstra duzenek de var ama ona pek ihtiuac duymadım
goruntusunu ben de cok begeniyor degilim ama bulabildigim en sade modeli ve kaliteli kuması sectim,cok da gozume batmıyor belki artık alıstım
simdi ikinciyi dogurmak uzereyim ve kesinlikle yine park yatakta yatırıcam bebisimi
mobilya besikler şık olabilir ama kesinlikle guvenli degil ve sırf hoş duruyor diye korkuyla bebegimi icinde yatıramazdım dogrusu
belki bazı bebekler cok hareketli degildir carpma yaralnam riski yoktur ama benim kızım cok hareketliydi ilk bastan beri ve mobilya olsaydı rahat edemzdik diye dusunuyorum

merhaba

ben 40ı çıkana kadar anakucağında yatırmıştım, o zaman annemlerdeydik. kendi evime gelince park yatak aldım. bebeğim hareketlenene kadar pişmandım açıkçası. cibinlikli beyaz bir karyolaya kıyasla kaba duruyor ve sallanırken hışırtı çıkarıyor.

ama ne zaman ki oğlum oturmaya, uzanmaya, kafasını gözünü çarpmaya başladı, iyi ki bunu almışım dedim. yatarken ayaklarına dayanıp kendini birden geri atıyor mesela. şimdi başı kumaşa değiyor ama mobilya olsa ne yapardık bilmiyorum. ya da emekleme pozisyonunda ileri geri sallanıp öne fırlıyor.:emir_bebek::emir_bebek:9 aya girdik hala üst kademede. içinde ayaklandığı da oluyor ama boyu yetmiyor daha. o zaman alta geçeceğiz inşallah.

pratikliğine diyecek yok. kaldır yatağın üstüne koy altını sil süpür, benimki normalde yatağın ayak ucunda durur. ama gece yanıma alıyorum. tekerlekli zaten tek tarafı. 5 saniye sürmüyor yer değişmesi.

ama tavsiyem alacaksanız kumaşı çıkıp yıkanabilenden alın. bir marka vardı aklımda kalmamış. gerçi ben siliyorum yine temiz oluyor ama o zaman daha çok içime sinerdi.

evinin şekline ve kullanışına göre karar vermen gerekiyor bence.
ayrı bir oda yapacaksan oraya park beşik koymak çok komik oluyor, ahşap kayrola alman daha güzel olur. ben oğluma hepsinden kullandım ve kullanmaya devam ediyorum. oda yaptım ve karyolayı oraya koydum. kendi yatak odama sepet beşik almıştım 4 ay burada yattı sonra odasına geçirdim annemin evindede park yatak var ve evet çok kullanışlı 5 dakkada katlanabiliyor ve taşıması çok kolay. yazlıga oraya buraya taşırım diyorsan park yatak ama sabit kullanacaksan mobilya al bence

Back
X