mobilya kıyafet vb. ne zaman almaya başlasak ki :)

demmmmet

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
17
0
6
Manisa
Kızlar heyecandan her dakika internetten bebek odası takımları, hastane çıkışları, oda süslemeler, bebek şekeri araştırmakla geçiyor günlerim. eminim siz de aynı durumdasınızdır :) ne zaman almak gerekir ki acaba ? çok erken davranmak istemiyorum ama bir yandan da dayanamıyorum :)

Bence son iki aya bırakmamak lazım.
Ben ocak ayında herşeyi almayı düşünüyorum. tabi eksiklikler olacak.
şimdilik hastane çıkışı aldım sadece 1 tane 20 li 2 tane onlu sırada beşikle arabası var.
ayyy almamız gereken o kadar çok şey var ki hangisnden başlayacağımı bilmiyorum

benim gibisin sende:) bende herşeye bakıyorum araştıryorum..
bencede şubat ortası bitirmek lazım....

zaten belli başlı büyük şeyleri hallettikden sonra diğerleri bir bebek mağazınsan hepsi bir arada alınacak şeyler

aynen bende hiç aralıksız baktığım şeylere tekrar tekrar bakıyorum bide durmadan suda doğum ve epidural doğum araştırması yapıyorum vakitte geçmiyooo yicem kafayı

Eger hazir mobilya alcaksan son 1-2 aya birakabilirsin, ama mobilyacilar carsisi gibi marangoz isi yerlerden alcaksan 5 ay oncesinden al ki ancak kokusu cikiyor. biz 3 ay oncesinden almistik ve kokusu hala vardi. Kac kere karbonatli suyla silmistim:) O koku biliyorsun bebegin solumamasi gereken bir koku...

Ben ilk kiyafeti ikl hareketleri hissettigim zaman almistim:) can alici guzel birsey gordugumde ufak tefek aliyordum. simdi kuzum 9 aylik. genelde hep organik pamuktan kiyafetler aldim. cok ilac kullaniliyormus tekstilde, o yuzden egzama kizariklik falan cok! Dogadan bebegime diye bir site var, orda cesit bol, sertifikali. tenine degen kiyafetleri ozellikle oyle aliyorum hala. Bir de yumusatici hic kullanmiyorum, o camasirda aynen kaliyor.

Gecen seneye kadar ben boyle hazirlaniyordum:) ALlah saglik versin insallah tum bebislerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…