cnm kolay gelsin, ikinci resimdeki takım hoşuma gitti, acaba hangi şehirden ve hangi marka? bi de fiyatları nederi acaba?
Misafir odasını bende hep avangart düşünüyorum.
yakışıo misafir odasına. şıklık gösteriş...
hem oturma odası sadeliğiyle spor durur zaten. ikisinide barındırır.
mobilyalarda güzel. şimdiden iyi günlerde kullan:13:
ben 1. takımı daha çok beğendim. 2 çok sade geldi. 3.de hoş ama ben alacak olsam 1i tercih ederim
Canım öncelikle hayırlı olsun ve kolay gelsin.Ben ilk resimdeki mobilyaları çok beğendim orta sehpa dahil çok hoşuma gitti modern ve kullanışlı bir takım.
Evet onu alırsam hepsini krem yaptırıcam
canım öncelikle gözün aydın hayırlı olsun ben birinci resimdeki mobilyalara bayıldım....2 gün sonra nişanlım askerden dönüyor ve işe başlamadan mobilyalara göz gezdirelim dedik.Ayy ne zormuş ya bu 6 ayda o kadar çok fikrim degişti ki pişman olmak istemiyorum aldıgım seylerden :)
İlk country istiyordum malesef hem sıkıldım hemde fiyatları çok pahalı geliyor
Yatak odam klasik olsun diyorum çiçek fonlu perdeler falan nasıl olur ?
Misafir odamı spor istiyorum tabi yerine göre tabıkıde :)
Oturma odamıda sade istiyorum tabi spor :)
Angavart hiç düşünmedim bile çok ağır :)
misafir odası için düşündügüm takımlar sizce hangisi güzel birlikte seçelim ve salı günü bakmaya gidiyim ;
Eki Görüntüle 1076551
Eki Görüntüle 1076550
Eki Görüntüle 1076552
Yemek masasını ikeadan bakıcam gezdikçe resimler eklicem bakalım hazırlıklar başlıyoooor :)
canım öncelikle gözün aydın hayırlı olsun ben birinci resimdeki mobilyalara bayıldım....
O zaman dogru yoldayım bende onu düşünüyorum :)
2 gün sonra nişanlım askerden dönüyor ve işe başlamadan mobilyalara göz gezdirelim dedik.Ayy ne zormuş ya bu 6 ayda o kadar çok fikrim degişti ki pişman olmak istemiyorum aldıgım seylerden :)
İlk country istiyordum malesef hem sıkıldım hemde fiyatları çok pahalı geliyor
Yatak odam klasik olsun diyorum çiçek fonlu perdeler falan nasıl olur ?
Misafir odamı spor istiyorum tabi yerine göre tabıkıde :)
Oturma odamıda sade istiyorum tabi spor :)
Angavart hiç düşünmedim bile çok ağır :)
misafir odası için düşündügüm takımlar sizce hangisi güzel birlikte seçelim ve salı günü bakmaya gidiyim ;
Eki Görüntüle 1076551
Eki Görüntüle 1076550
Eki Görüntüle 1076552
Yemek masasını ikeadan bakıcam gezdikçe resimler eklicem bakalım hazırlıklar başlıyoooor :)
Bence kesinlikle 1 , spor olmalı, rahat olmalı bence. ben klasik sevmiyorum belki ondan 1'i beğendim.
Evet 1. modeli alcam sanırım ama nasıl yemek takımı alıcam karar veremedim ferah bir ev istiyorum
1 ve 3 cok güzel bence de.. doğtaş mı demiştin canım ?
Evet dogtaş ama yemek takımı beyenemedım beyaz ferah bi ev istiyorum elime yüzüme bulaştırmadan güzel bişey çıkar inş
Ben de bakınıyorum bu aralar stres yaptım hepsine aynı anda bakmak hem güzel hem yorucu.. İnşallah en sonunda içine siner herşeyin.. Bakınırken gördüm evgör.com da çok güzel modeller var istanbul da ama heryere kargosu varmış ücretsiz, güvenemem dersen de fikir almış olursun..
Oraya bakıyorum güzel seyler var ama bakmadan almam.İkeada aklım kalıyor.hergün mobilya sitelerını dolaşıyorum her girdigimde fikrim degişiyo:).Kahve tonlar kesinlikle istemiyorum geniş evlerde güzel duruyor bence.Gösterişide sevmiyorum parlak kumaşlar falan bana göre degil :) çok seçiciyim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?