• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mobilya Sıkıntısı

Maalesef insanı sinir ediyorlar. Artık kurumsallardan almamak lazım.

Nisan ayında bilinen kurumsal bir markadan koltuk takımı sipariş ettim parası da ödendi. Kağıda 45 gün içinde teslim edileceği yazıldı ama max. bir ay içinde geleceği söylendi. Tabii ki ben de formaliteden yazılıyordur diye düşündüm pek önemsemedim ama bu tarih oldu hala yok iki ayda koltuk gelmez mi anlamıyorum. Her aradığımızda benzeri şeyleri söyleyip salladılar. Hatta 17 günlük kapanmayi bile bahane ettiler ki kapanma imalat sektorunu kapsamıyor. Yani bariz yalan söylüyorlar. En son bugün iyice tartistim en geç Cumartesi getireceklerini söylediler ama tabii ne kadar güvenilirse.
Şimdi ben bunları nereye şikayet etmeliyim ne yapmalıyım bayağı bir zor durumda bıraktılar açıkçası tam da evlilik arifesinde.
Ben iptal ederdim..Merkezinin numarası yok mu ?
Kendilerine ait bir sikayet hattı. ?
Varsa oraya yazın,oraya atılan mail genel müdürlüğe düşüyor.

Nisan ayında bilinen kurumsal bir markadan koltuk takımı sipariş ettim parası da ödendi. Kağıda 45 gün içinde teslim edileceği yazıldı ama max. bir ay içinde geleceği söylendi. Tabii ki ben de formaliteden yazılıyordur diye düşündüm pek önemsemedim ama bu tarih oldu hala yok iki ayda koltuk gelmez mi anlamıyorum. Her aradığımızda benzeri şeyleri söyleyip salladılar. Hatta 17 günlük kapanmayi bile bahane ettiler ki kapanma imalat sektorunu kapsamıyor. Yani bariz yalan söylüyorlar. En son bugün iyice tartistim en geç Cumartesi getireceklerini söylediler ama tabii ne kadar güvenilirse.
Şimdi ben bunları nereye şikayet etmeliyim ne yapmalıyım bayağı bir zor durumda bıraktılar açıkçası tam da evlilik arifesinde.
Cumartesiyi bekleyin, gelmezse şirketin kurumsal müşteri hizmetlerini arayın, oraya ulaşamazsanız şikayet var gibi sitelere yazın. Ya da tüketici hakem heyetine başvurun onlar size yol gösterecektir

Ben bir kaç yıl öncesine kadar söylediğiniz gibi büyük bir mobilya firmasında çalışıyordum.

max 45 gün diye mutlaka belirtilir ve elinizde de satış sözleşmesi vardır. Depoda olmayan farklı renklerde döşeme istediyseniz , özel üretime girer. Siz ne zaman aldınız?

Bizimde bir iki ayı geçkin sürede gelmişti sebebi de o koltuklar siparişe özel üretilip gönderiliyormuş.
evet pandemi de uzun sürüyor teslimatlar sipariş verildikten sonra üretime başlanıyor.kızıma oda takımı lazımdı çilek en erken 4 ay dedi doğtaş 45 gün.mecbur ordan aldık.45 günü aştı 1 hafta.araya tanıdık sokup 1 hafta sonra teslim aldık.üretim sıkıntılı maalesef.düğün mevsimi bir de siparişlerde fazladır yetişmiyordur

Ben bir kaç yıl öncesine kadar söylediğiniz gibi büyük bir mobilya firmasında çalışıyordum.

max 45 gün diye mutlaka belirtilir ve elinizde de satış sözleşmesi vardır. Depoda olmayan farklı renklerde döşeme istediyseniz , özel üretime girer. Siz ne zaman aldınız?
Evet özel olarak yapılacaktı zaten ama benim canımı sıkan 17 günlük arayı bahane etmeleri ve net bir şey demeyip surekli bir hafta bir hafta otelemeleri. Nisan ayı içinde almıştım.

Evet özel olarak yapılacaktı zaten ama benim canımı sıkan 17 günlük arayı bahane etmeleri ve net bir şey demeyip surekli bir hafta bir hafta otelemeleri. Nisan ayı içinde almıştım.
Mağaza siparişi hemen geçtiyse ve hala gelmediyse Fabrikadan kaynaklıdır. Tedarik sıkıntısı olmustur muhtemelen.
Siz sık sık mağazayı arayın ya da gidin birebir görüşün.

İlk kez böyle bir şey başıma geldi aldığima alacağıma pişman oldum zaten.
Biz de gayet bilindik kurumsal bir mağazadan almıştık, 2 ay gelmedi, iade etmeye aldığımız yere gittik. Depoda kalmış vs diye söylediler, ısrarla iade etmek istediğimi söyledim, ikna ettiler, o akşam geldi nasıl olduysa.

Biz de gayet bilindik kurumsal bir mağazadan almıştık, 2 ay gelmedi, iade etmeye aldığımız yere gittik. Depoda kalmış vs diye söylediler, ısrarla iade etmek istediğimi söyledim, ikna ettiler, o akşam geldi nasıl olduysa.
Başka mağazadan alıp getirmişlerdir. 😂

gece yarısına kadar jelatin söktük, teşhir olmadığı çok belliydi, belki de cidden depoya gelenlerin takibi eksik yapılıyor, 1 aydır depoda bekliyormuş demişlerdi.
Teşhirler bile öyle güzel temizlenip paketleniyor ki asla teşhir olduğunu anlayamazsınız. Depoda unutulmuş olma ihtimali de var. Yakınlarda araları iyi olan baska mağaza varsa onlardan da almış olabilirler .

Kurumsal bir firmadan çeyiz paketi almıştım tabak,çatal kaşık ve tencere şeklinde. Düğünüm üç ay sonra(2 yıl sonraydı aslında), gelir değil mi? Diye sorduğumda önümüzdeki ay tamamlanır dediler. 3 yıl sonra kahvaltı takımımın bardaklarını almaya gitmiştim😂

Bundan sonra aklınızda bulunsun. Hiç bir şey için ödemeyi peşin yapmayın. En az yarısını teslimattan sonraya bırakın.
Bin lira bir şey kalmıştı teslimat sonrasına büyük kısmını ödemiştik. Böyle yapacaklarını bilsem çoğunluk kısmını ödemezdim.

O kurumsal firma viv.... mi acaba
Benim arkadasimda aldi 4 ay bekledi koltuklarını da satmıştı evdekileri uzun süre minderle idare ettiler evde

Back
X