Rapsodi koltuk takmlarna bakmıştık bizde ölçleri oturma odamıza uymadığı için almadk. Ama kumaş kalitesi, koltukların modeli, fiyatı çok iyiydi. Bariz kaliteli bi marka. Çok şikayet olmasıda satış yüzdesini düşününce normal aslında bence. Büyük bi firma.Merhaba arkadaşlar. Ben d sitelere baktım. Yavuzlar mobilyayı, nowayı ve en çok da rapsodiyi beğendim. Rapsodi ile ilgili çok şikayet var ama çok güzeller. Yavuzlar ve nowayla ilgili biri bulamadım. Bildiğiniz bişi varsa yardımcı olabilir misiniz?
Çok teşekkür cnmRapsodi koltuk takmlarna bakmıştık bizde ölçleri oturma odamıza uymadığı için almadk. Ama kumaş kalitesi, koltukların modeli, fiyatı çok iyiydi. Bariz kaliteli bi marka. Çok şikayet olmasıda satış yüzdesini düşününce normal aslında bence. Büyük bi firma.
Diğer mobilya mağazaları hakkında bilgim yok , mutlaka girmişizdir sitelerde girmediğimiz mağaza kalmadı resmen ama adı var sitelerin, fiyaltar yüksek kaliteye göre. Biz orada beğendiğimiz bi çocuk odasını daha uygun fiyata başka yerden aldık mesela.
Genç odasını ducas genç odası aldık. Heryeri dolaşıp, dediğim gibi modeli sitelerde de beğenmiştik ama dönüp dolaşıp taşpınar mağazasından aldık. ( iyi bi indirim yaptıkları için:)Çok teşekkür cnmSiz nerden aldınız acaba öğrenebilir miyim
Çok teşekkür ederim. Weltewe bakmamıştım oraya da bakıyımGenç odasını ducas genç odası aldık. Heryeri dolaşıp, dediğim gibi modeli sitelerde de beğenmiştik ama dönüp dolaşıp taşpınar mağazasından aldık. ( iyi bi indirim yaptıkları için:)
Koltuk takımını da bir kaç ay önce , yine aynı şekilde heryere bakıp dönüp dolaşıp eryamandan aldık. :)) weltew mobilya mağazasından Ada avangard ibiza koltuk takımı aldık.
Bizim marka takıntımız yok, kaliteli olması kriterimiz. Eşim altını , üstünü, iskeletini, kasasını heryerini o kadar inceledi ki, bunda karar kıldı. Ben zaten yeter ki sen beğrn bana farketmez haline gelmiştim. Çok şükür beğendi, bende rengini kumaşını seçtim :))Çok teşekkür ederim. Weltewe bakmamıştım oraya da bakıyım
Ne güzel eşiniz mobilyadan anlıyormuş Nişsanlımda ben de kaliteden anlamıyoruz sadece görünüşe bakıyoruz anlamadığımıziçinBizim marka takıntımız yok, kaliteli olması kriterimiz. Eşim altını , üstünü, iskeletini, kasasını heryerini o kadar inceledi ki, bunda karar kıldı. Ben zaten yeter ki sen beğrn bana farketmez haline gelmiştim. Çok şükür beğendi, bende rengini kumaşını seçtim :))
Anladığından değil, bakmadan önce anlamıyordu daha doğrusu o kadar çok bakıp inceliyor ki, alana kadar piri oluyorNe güzel eşiniz mobilyadan anlıyormuş Nişsanlımda ben de kaliteden anlamıyoruz sadece görünüşe bakıyoruz anlamadığımıziçin
Amin cnm. hepimiz mutlu olalım inş :) biraz geç oldu kusra bakmaAnladığından değil, bakmadan önce anlamıyordu daha doğrusu o kadar çok bakıp inceliyor ki, alana kadar piri oluyor
Ben benden gidiyorum o arada. Hatta karar verdim , bir daha ki mobilya alma macerasında onu yalnız göndereceğim beğendikleri arasında seçim yapacağım.
Bizim evlenirken aldıklarımız da hiç kaliteli değildi,görünüle fiyata baktık, değiştiriyoruz yavaş yavaş :)
Kolay gelsin sizede, mobilya eskir değişir, huzurlu, mutlu, sağlıklı günlerde kullanın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?