arkadaşlar aklınızda bulunsun eminim birgün lazım olacak :dance:şöle başlayayım anlatmaya evdeki herhangi bir mobilyanızdan sıkıldınız değiştirmeyi düşünüyosunuz ama olaki değiştiremediniz hiç üzmeyin kendinizi çünkü az masraf çok hünerle mobilyanızı kendiniz yenileyebilirsiniz artık hemen heryerde bulunan kendinden yapışkanlı kaplamalar var onlardan alıyosunuz ve kolları sıvıyosunuz kaplıyosunuz istediğiniz mobilyayı. valla gelip gören yeni almışsınız sanıyo ne zaman değiştirdin falan diyolar yani değişmediğimi söylüyorum dalga geçiyorum sanıyolar anlatıyorum böle böle diye şaşırıp kalıyolar ve tabi kendileride yapıyolarrrrr alkisalkisalkishem masrafı az hemde inanılmaz yenileniyosunuz isteğin rengi deseni sen seçiyosun ama sölim biraz uğraştırıyo eğer kaplamayı düşündüğünüz şey oymalı ise onuda hayal gücünüzü kullanıp sadece oymaların içini kaplıyosunuz oda çok güzel oluyo düzse tamamını kaplıyosunuz ama kaplamalrın iki çaşidi var benim anladığım kaliteli olanı istemeye özen gösterin aman kaplanan mobilya nasıl olur demeyin deneyin ufacık bir mobilyada ben mutfak dolaplarımı kapladım çok güzel oldu bide yatak odama deneyeyim dedim biraz değişiklik olsun diye o dahada güzel oldu yani düzgün yapabilirseniz çok güzel oluyo bide aklınıza sonuçta kağıt dayanıklı olmaz gelmesin hiçbişey olmuyo tıpkı mobilya gibi kullanışı kaplama diye daha fazla özende istemiyo temizlik olarakta daynıklı opuyorumnanaktan bilginize sevgiler