mobilyalarimi nasil degistirebilirim

dcmcknn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2015
2
0
31
Merhaba benim sorunum su hanimlar mobilyalarimin rengini degistirmek istiyorum sagolsun kaynanamlar bana sadece yatak odasi aldilar oda bes aylik degil de sanki 3 yillik gibi onlar kahve krem alinca benim ailemde herseyimi kahve krem aldi ve ben hic mutlu degilim ne yapabilirim fikri ve daha once deneyen varmi bana yardim edin bes aylik ev degil sanki evim her taraf kahve krem paralari gitmesin diye kendisini paralari esimin ailesi bes para etmez yatak odam

insanlara laf atma. diceksen kendi ailene de söyle . değiştiremezsin öyle kullan

Yargilama yapmanizi degil fikir vermenizi istiyorum soylemedigimi biliyor musunuz gerek kalmadi fikriniz size kalsin

mobilya renkleri değiştirme şansın yok denecek kadar az.. yatak odasını boyayanlar oldu burda.. pek memnun kalmayanlar vs..
sana tavsiyem mobilyalarını elleme, kahve krem gayet güzel renklerdir.. neden sevmiyorsun.. benim evimde kahve krem ağırlıklı, ve bugün yeni mobilya alacak olsam yine kahve krem alırım.. çünkü doğa renkleri dinlendirici ve sakinleştiricdir.. evde rengarek sevmiyorum ben...,
illa ki renk olsun diyorsan, başka şekilde yapabilirsin, koltuklarına renkli kırlentler yastıklar alabilirsin, yada kumaş alıp dikebilirsin... aksesuarlarla renklendirebilirsin... tablo ayna vs..
resim koysan daha çok fikir verebiliriz...

Canım yeniden döşetebilirsin mobilyalarını, ben 1250 TL gibi bir rakama döşettim. Ancak ben tamamını bej rengi yaptım, ystıkları bordo yaptırdım. Benim de çok sade olduğu için fon perde ve lambaderle renklendirmeyi düşünüyorum.Biz de tayinci olduğumuz için yeni mobilya almayıp böyle bir çözüm buldum.

Her mobilya boyanmıyor zaten bir yere yaptırsan sıfır mobilya alacak fiyatı verirler dediğim gibi git sıfırdan al daha isabet olur çok pahalıya patlar çünkü size o hiç olmaz dersen mesela bence ufak tefek şeylerle evinizi baya değiştirirsiniz fon perdeler, uygun aksesuarlar, kırlentler, halı vs bence evin havasını baya değiştirir. :KK68:

dekorasyon malzemeleriyle mobilyalarına renk katabilirsin canım. Allah ağız tadı versinde insan kuru döşekte yatar

X