Özel sektör de olsa davayı kazansan çok düşük tazminat aliyormussun.ugrastigin avukat parası çabası.ben aslında bir sene daha burda kalmak isterdim ama rahat vermiyorlar.
Dun aksam baktim diger konularınıza da.
Aslinda sizin yasadiklariniz tam olarak mobbing sayılmaz siz mobbing goruyorum diye düşünüp sartlanmissiniz. Bir de madem mobbing goruyorsunuz neden mucadele etmiyorsunuz? Sikayet etmissiniz bir sey cikmamis dava etseydiniz?
Yani son 3 senedir mobbing gördüğünüzü iddia ediyorsunuz konularda ama tayin mi alsam iste psikolog mu degistirsem bana neden selam vermiyorlar diye sormussunuz hep.
Ne istediginize karar verin oncelikle. Tayin mi istiyorsunuz verin dilekceyi, psikologdan memnun mu degilsiniz degistirin. Baskalarinin selam verip vermemesi sizin elinizde degil, insanlarin iradesini yonetemezsiniz. Elinizde olmayan seyleri dusunmek cok da saglikli bir ruh haline isaret etmez.
Ayrica psikologunuz size hobi edinin demiş, hep ayni seyleri söylüyor demissiniz. Herhangi bir hobiniz var mi size iyi gelen?
Mobbing surecini dibine kadar yasamis biri olarak söylüyorum ki, düşünce seklinizi ve tepkilerinizi degistirmediginiz sürece ayni seyleri yasamaya devam edersiniz. Buradan tayin alip baska is yerine de gitseniz, siz ayni sizsiniz, tepkiler tavirlar ayni oldugu surece orada da kimse sizinle muhatap olmak istemez ve selam vermez.
Mucadele de vermek istemiyorum demiştiniz bana cevaben. Siz tam olarak ne istiyorsunuz? Ona gore size yardımcı olalim