Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Moda diye her şeyi giydik naylon bile giydik, pamuk olan kıyafetler bile gerçek pamuk değilmiş. cilt kanserleri aldı yürüdü. insan bu dünyada en önemli varlıksa, kendine yakışanı giymemeli mi?
Birinin olur dediğine diğeri olmaz diyor. Moda denilen şey 2-3 ayda bir değişiyor. Kusura bakmasınlar ama para tuzağından başka bir şey değil. Modaya uygun giyinmek zorunda değilim. Moda uğruna paramı harcamam.
Daha önce modayı çok yakından takip ederdim.Televizyon programlarında sürekli tv kanallarını izleyşp kim ne giymiş,nasıl duruyor, neleri alsam diye bakınıp dururdum.Ama gün geçtikçe gördüm ki moda diye bize yakışmayan, bayan olmanın asaletini göstermeyen, sağlıksız kumaşlardan üretilen kıyafetleri giyiyoruz. Dolayısıyla artık bu tuzağa düşmüyorum.Bir hanıma en yakışan tarzı giyinmeye başladım. Çok da memnunum.
kesinlikle katılıyorum, bence de insanın kendi duruşuna ve asaletine uygun giyinmesi çok güzel. sağlık açısından da önemli.
artık alışverişlerde baktığım ve özen gösterdiğim şeyler, kesinlikle polyester olmamalı, (çoğu kişi fiyat etiketine bakar ama içeriğe bakmaz) pamuk oranı fazla olmalı, viskoz olabilir, yünlü olabilir.
kesinlikle katılıyorum, bence de insanın kendi duruşuna ve asaletine uygun giyinmesi çok güzel. sağlık açısından da önemli.
artık alışverişlerde baktığım ve özen gösterdiğim şeyler, kesinlikle polyester olmamalı, (çoğu kişi fiyat etiketine bakar ama içeriğe bakmaz) pamuk oranı fazla olmalı, viskoz olabilir, yünlü olabilir.
Evet kesinlikle katılıyorum. Çünkü sentetik kıyafetler koku yapıyor.
Instagram kullanan arkadaşlar varmı aranızda? Peki takıya merakı olanlar? Sizden bir ricam olacak :) eğer Instagram hesabınız varsa birde üstüne takı ve moda ile ilgileniyorsanız beni @eva_licious7 dan takip edermisiniz :)