Moda Evi-Gelinlikçi açmak

Sina-Mru

Gebiş
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
131
32
33
Merhaba arkadaşlar.Ben İstanbul'da gelinlikçi açmak istiyorum.Neler yapmam gerekiyor bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen =)

gelinlik dikmeyi yada modayla alakalı mısınız?
ben staj görmüstüm bir gelinlikcide zor ama zevkli bir meslek masrafı çok fazla.Mesela gelinlik üst bedenini başka yerden siparis vermek zorunda kalabilirsin kendin yapamayabilirsin çünkü kalıp giydiriyor çoğu gelinlikciler uygun diye.Birde ucuz danteller kumaslar kullanılıyo ne kadar ucuz olsada pahalı ve masraflı.Baya detay isteyen bir iş temizliği ütüsü vsss.

Günaydın arkadaşlar :)
Evet haklısın tienen gerçekten detayı çok fazla olan emek isteyen bir iş.Gazi üniversitesi moda tasarımı lisans mezunuyum. Abiyelerimi hrp kendim dikerim.hiç abiye almadım şu zamana kadar.nişanlığımıda kendim dikmiştim.bu işi yapabilmeyi çok istiyorum. :)

oo sen bölümden mezunsun ve bak yapabiliyorsun yanına birde gelinlikten cok iyi anlayan bir arkadaş buldummu beraber yaparsınız harikalar cıkar ortaya.Önemli olan sermaye ve açacagın yerin işlek olması.Evde de başlayabilirsn.Bir tanıdıgım o sekilde tesettür giyim dikiyor.Kına gecesi,abiye vs...

Çok güzel olur gerçekten :) şimdi sermayenin derdindeyim.nişanlım ve ailem de manevi yönden destek oluyorlar bu konuda bana.bende evde dikmeye başlamak istedim.ama çok iyi bir firmadan iş teklifi aldım.orda gelişip birikim yapana kadar bekliyeceğim şimdi canım :)

X