Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
az sonra yüklüyorum canım :) :) dizilmemiş hali yeni evimde daha güzel olucak inş aklımda bazı seler var gardırıplar değişcek makyaj masam buraya gelcek yatak odamdakı daha cici olcak inş <3
giyinme odamız nişanlımla bizim. yenı evimizde dekorlarıyla birlikte de eklicem bir çok obje toplu vaziyette üst kattakı banyoyu kullanmıoruz diger giysi vee ayakkabı çantalarım da orda <3
giyinme odamız nişanlımla bizim. yenı evimizde dekorlarıyla birlikte de eklicem bir çok obje toplu vaziyette üst kattakı banyoyu kullanmıoruz diger giysi vee ayakkabı çantalarım da orda <3
Guzel bir baslik olmus, turk halki olarak (ozellikle bayanlar) baskalarinin dolabinda neler var, ve nasil yerlestirilmis cok merak ederiz :)
Resimleri paylastigina gore yorumlara da acik oldugunu dusunuyorum. Sakin yanlis anlama beni fakat dolabin ve raflarin koyu renk olmasi ve bazi esyalarinin belirli bir yeri olmamasi daginik bir gorunum vermis. Koyu renkte olan rafli dolabina esyalari raflara direk yan yana koymak yerine, renkli veya transparan plastik kutular alip icine yerlestire bilirsin. Mesela bir kutuya makyajlarini, digerine sallarini, digerine aksesuarlarini falan felan koyup ve adlandira bilirsin. Boylece hem odanin temizligi senin icin kolay olur hemde daha derli toplu bir gorunum verir.
ve Çantalarini askilara asmaktansa yanyana rafa veya baska kapali biryerde saklaya bilirsin. Bir askida birsuru canta asili oldugunda hem goze hos gelmiyor hemde senin icinde kullanimi zor olur. Mesela acele ile evden cikacak oldugunda en altta asili olan cantayi kullanmak istediginde hersey her biryere dagilir.
aynenn dediklerinin hepsine katılıyorum :) :) üstün körü bir dizme oldu kayınvalimle yasıyorum nişanlıyım henüz kendi evimize yaza doğru çıkıcaz o zaman hayal ettiğim giyinme odasını kendı imkanlarımla yapcamm o zaman bir daha koyucam dolap almadım evin ölçülerine göre alıcam