Amin çok teşekkür ediyorumÇok teşekkür ederim benim de öncesinde düşüğüm var bana kan sulandırıxicı verilmedi size verildi mi acaba genelde düşük öyküsü olanlara veriliyormuş sağlıkla kucagınıza alın inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin çok teşekkür ediyorumÇok teşekkür ederim benim de öncesinde düşüğüm var bana kan sulandırıxicı verilmedi size verildi mi acaba genelde düşük öyküsü olanlara veriliyormuş sağlıkla kucagınıza alın inşallah
Evet bizimde aklımızda kaldı bu soru işareti muayenede soracağım testler bize de yapılacak sanırım ama iki embriyo var 3.gün test için çözdürüldüğünde gelişim göstermezse onlar da gidecek o yüzden kararsız kaldımAmin çok teşekkür ediyorumbana verdi kan sulandırıcı iğne. Daha önce DNA ve trombofili testi yaptrdım onda heterozigot sonucu almıştık kanla ilgili. Hemotoloji Dr u da hamile kaldığında 9 ay boyunca kullanmanda fayda var demişti. Belki bana bu sebepten verdi ama çevremde düşük yaşayan çoğu kişiye kan sulandırıcı kullandırıyor Dr lar
Evet bizimde aklımızda kaldı bu soru işareti muayenede soracağım testler bize de yapılacak sanırım ama iki embriyo var 3.gün test için çözdürüldüğünde gelişim göstermezse onlar da gidecek o yüzden kararsız kaldım
Ben hiç Pgt yaptırmadım bu arada embriyoları. Kadere bıraktım gibi bişey. Nasip olursa benimle olacaklar diye düşündüm hep. Çünkü Pgt için giden embriyoların da garantisi yok diye duydum çok kişiden. AA kaliteyse 3. Gün çözülünce transfer iste. Ama Dr daha iyi bilir tabi. Fakat şöyle birşey var , tıp kitaplarında henüz yazmasa da şuan düşük öyküsü olan her anne adayına mutlaka tedavide kan sulandırıcı başlatıyorlar o bana da bi soru işareti yarattı sende. Sen yine de birdahaki transferde tüm tuşlara basmak istiyorum deyip kan sulandırıcıyı vermezse kendin isteEvet bizimde aklımızda kaldı bu soru işareti muayenede soracağım testler bize de yapılacak sanırım ama iki embriyo var 3.gün test için çözdürüldüğünde gelişim göstermezse onlar da gidecek o yüzden kararsız kaldım
Teşekkür ederim yumurta toplama işlemi m agır oldu biraz sonrası filan o yüzden ben de riske atmak istemiyorum açıkcası ben de sizin gibi bırakacağım artık bir ay kendimiz deneyip ikinci ayda tekrar transfer isteyeceğim bakalim size de hayırlı olsun şimdiden sağlıkla gelsin ❤Ben hiç Pgt yaptırmadım bu arada embriyoları. Kadere bıraktım gibi bişey. Nasip olursa benimle olacaklar diye düşündüm hep. Çünkü Pgt için giden embriyoların da garantisi yok diye duydum çok kişiden. AA kaliteyse 3. Gün çözülünce transfer iste. Ama Dr daha iyi bilir tabi. Fakat şöyle birşey var , tıp kitaplarında henüz yazmasa da şuan düşük öyküsü olan her anne adayına mutlaka tedavide kan sulandırıcı başlatıyorlar o bana da bi soru işareti yarattı sende. Sen yine de birdahaki transferde tüm tuşlara basmak istiyorum deyip kan sulandırıcıyı vermezse kendin iste
Merhabalar 8 temuzda lucrin iğne oldum adet olmayı bekliyoruz bize hoca bu sefer bir serum önerdi çok kararsızım çok pahalı bir serum 65 bindi 3 ay önce octagam adıCanım kadınlarOğlum 28 aylık nasip olursa arayı çok açmadan bizim tecrübeler de daha tazeyken ikinciyi yapalım dedik. İki tane 3. Gün embriyom var ikisini de koydurucam Tüp bebek merkezindeki hemşiremle mesajlaştık artık arkadaş, aile gibi olduk
Tahlil listesini aldım kan ve Smear verdim şuan adet olmayı bekliyorum (düzensiz). Olunca muayeneye gidip başlıcaz inşallah. Haziranın ilk yarısında transfer olur diye tahmin ediyorum. Daha ücretleri konuşmadım transfer dışında Makrofaj aşısı ve intralipid serumlar da olucak. Sizler nasıl bir yol izlediniz, ücretler nasıl ben İzmir'deyim sizin hangi şehir gelin süreçlerimizi birlikte geçirelim, tecrübelerimizi paylaşalım
![]()
Aynen öyle benimde embiryom pgt liydi benle transfer olan 4 arkadsiminda 3 muzun kimyasal oldu birinin negatif misalenBen hiç Pgt yaptırmadım bu arada embriyoları. Kadere bıraktım gibi bişey. Nasip olursa benimle olacaklar diye düşündüm hep. Çünkü Pgt için giden embriyoların da garantisi yok diye duydum çok kişiden. AA kaliteyse 3. Gün çözülünce transfer iste. Ama Dr daha iyi bilir tabi. Fakat şöyle birşey var , tıp kitaplarında henüz yazmasa da şuan düşük öyküsü olan her anne adayına mutlaka tedavide kan sulandırıcı başlatıyorlar o bana da bi soru işareti yarattı sende. Sen yine de birdahaki transferde tüm tuşlara basmak istiyorum deyip kan sulandırıcıyı vermezse kendin iste
Aminn çok teşekkür ediyorum. İnşallah sizin de tez zamanda tüm dilekleriniz gerçekleşirTeşekkür ederim yumurta toplama işlemi m agır oldu biraz sonrası filan o yüzden ben de riske atmak istemiyorum açıkcası ben de sizin gibi bırakacağım artık bir ay kendimiz deneyip ikinci ayda tekrar transfer isteyeceğim bakalim size de hayırlı olsun şimdiden sağlıkla gelsin ❤
Evet bu yüzden Pgt bana biraz endişeli geldi. O sebepten hiç yaptırmadım. Bazı şeyler gerçekten şans gibi kızlarAynen öyle benimde embiryom pgt liydi benle transfer olan 4 arkadsiminda 3 muzun kimyasal oldu birinin negatif misalen
Kızlar benim pazartesi yumurta toplanacak, ama doktor 1 ay sonra transfer edeceğiz dedi dondurulmuş olacak yani, benim isteğimle olan bir şey değil nedenini de sormayı unuttum bir sıkıntı mı oluşmuş sizceSelamm aynı gün transfer olmuşuz süreciniz nasıl ilerliyor![]()
Belki rahimi 1 ay dinlendirmek istemiştir belki de dondurulmuş kimi hastaya daha uygun görülüyor o sebeptendir canım bi sıkıntı yok benceKızlar benim pazartesi yumurta toplanacak, ama doktor 1 ay sonra transfer edeceğiz dedi dondurulmuş olacak yani, benim isteğimle olan bir şey değil nedenini de sormayı unuttum bir sıkıntı mı oluşmuş sizce
Progesteron çatlatma iğnesi yapıldığı gün mu bakıldı ne kadar çıkmıştı acabaMerhaba kızlar hepinize hayırlı olsun.
Benimde 4. denemem olucak, taze transfer yapılmadı çünkü progesteron hormonum yüksek çıkmış Ondan dolayı dondurdular. Letu kullandım 5 gün, şuanda da yumurta çatlama takibi yapıyorlar snaıırm sonrasında transfer olacak. Tecrübelerinizi dinlemek isterim. Nelere dikkat ettiniz bu süreçte ?
Yok OPU olduğum gün bakılmıştı opu dan sonra progesteron değerin yüksek çıktığı için donduracağız dedi doktor dondurdular. Modifiye doğal siklus yönetimi ile ilerledik sonrasında 5 gün letu kullandım 3 kere belirli aralıklarla yumurta takibi için muayeneye gittim 19.8 mm iken yumurtam ovitrelle çatlatma iğnesi vurdurdu geçen çarşamba. 5. gün embriyosu olduğu için de Yarın transferim olacak inşallah :)Progesteron çatlatma iğnesi yapıldığı gün mu bakıldı ne kadar çıkmıştı acaba