Modagram daki elbiseler

rapisa

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2010
5.575
1.675
448
Konunun yeri burası değil biliyorum ama daha fazla cevap alırım diye buraya açtım. Gelecek ay kardeşim evlenecek abiye elbise almam lazım. Biraz araştırdım istediğim gibi bişey bulamadım. İnternetten daha önce 2kez alışveriş yapıp iade etmiştim. Modagram dan alışveriş yapan varmı ürünler fotodaki gibi mi? Birde oradaki kıyafetleri görüp dokunup alabilir miyim
.ayrıca farklı tavsiyelere de açığım dikiş nakış becerim var bu yüzden düşündümki üzerinde süslemesi olmayan bir elbiseyi uygun fiyata alıp üzerine süsleme yapabilirim. mesela http://www.missesdressy.com/dresses/designers/la-femme/21152_1 linkteki kıyafeti çok beğendim fakat buna 1500 tl veremem. buna benzer bir etek ve üst alıp üzerine pul payet süsleme yapmayı düşünüyorum yine http://www.morhipo.com/people-by-fabrika-elbise/14574068/detay?q=abiye linkteki elbiseyi düşündüm sırt ddekoltekisi güzel fakat ön taraf çok sade her türlü önerilere açığım tavsiyeleriniz için teşekkürler :KK200:

Son düzenleme:
Konu çok cevap alsın diye alakasız konuları BDV'ye açmak yasaktır.

ben yapmadım ama ablam yapıyor canım sanırım bir sıkıntı yaşamadı hiç.

İnternette aldığım ürünlerden hiç bir zaman sorunlar yaşamadım. Trendyol, Modagram vs...
missesdressy .com a bir bakın.

internetten belki ekrandaki ürünün aynısı gelir de abiye bu sizin üzerinizde nasıl duracağı bilinmez ki

kendi üzerimize uygun diktirdiğimizde bile bazen hoş durmuyor

riskli bir alış veriş olmaz mı

bulunduğunuz şehirde uygun ürünler satan yerlere baksanız

Vücut olculeriniz duzgunse alabilirsiniz.
Elbiseleri kaliteli oluyor.
Benim de Morhipo bu konuda güvendiğim sitelerdendir.

internetten belki ekrandaki ürünün aynısı gelir de abiye bu sizin üzerinizde nasıl duracağı bilinmez ki

Baktım ama çok yaşlı işi abiyeler beğenmedim ama baköam gereken birkaç yer daha var laleli ye ve kadıköy e bakmayı düşünüyorum. Bütçemde kısıtlı düşündümki mesela modagram dan bir elbşse alıp üzerine pul payet işleme yapayım çünkü abiyeler doğru düzgün bişey 1000 lira falan bende herşeyi beğenmiyorum

Baktım ama çok yaşlı işi abiyeler beğenmedim ama baköam gereken birkaç yer daha var laleli ye ve kadıköy e bakmayı düşünüyorum. Bütçemde kısıtlı düşündümki mesela modagram dan bir elbşse alıp üzerine pul payet işleme yapayım çünkü abiyeler doğru düzgün bişey 1000 lira falan bende herşeyi beğenmiyorum

istanbul da imişsin

geçen birisi moda da bir yer tarifi vermişti yine burda bir abiye konusuna arat istersen

Vücut olculeriniz duzgunse alabilirsiniz.
Elbiseleri kaliteli oluyor.
Benim de Morhipo bu konuda güvendiğim sitelerdendir.
Fiziğim düzgün teşekkürler morhipo
istanbul da imişsin

geçen birisi moda da bir yer tarifi vermişti yine burda bir abiye konusuna arat istersen
Bakıcam teşekkürler tavsiye için :KK36:

Fiziğim düzgün teşekkürler morhipo

Bakıcam teşekkürler tavsiye için :KK36:

Düzgün mü derken yanlış anlamayin. Mesela benim üst bedenim 34-36 ama alt beden basenden dolayi 38 bazi elbise kesimlerinde uymuyor. Alt kısım dar oluyor. Kalibina göre aliyorum.

Morhipo ya baktım galiba tekrar bakarım emin olamadım

Morhipoda bazen guzel kampanyalar oluyor. Fiyatlari cok cazip.

Sezon urunlerinde ise ParkBravo, Cordelia, Beymen , Que , Fabrika, Oleg Cassini gibi markalarin cok hos elbiseleri oluyor. tereddütsüz alinacak ürünler bana göre

Trendyol da millanin elbiseleri cok şık mesela. Kalitelidir de.

Düzgün mü derken yanlış anlamayin. Mesela benim üst bedenim 34-36 ama alt beden basenden dolayi 38 bazi elbise kesimlerinde uymuyor. Alt kısım dar oluyor. Kalibina göre aliyorum.

Morhipoda bazen guzel kampanyalar oluyor. Fiyatlari cok cazip.

Sezon urunlerinde ise ParkBravo, Cordelia, Beymen , Que , Fabrika, Oleg Cassini gibi markalarin cok hos elbiseleri oluyor. tereddütsüz alinacak ürünler bana göre

Trendyol da millanin elbiseleri cok şık mesela. Kalitelidir de.
modacruz diye bir site buldum 2. el satıyor orası da fena değil. park bravo,beymen,fabrika,oleg cassini yebaktım diğerlerine de bakarım ay o kadar çok kıyafet baktımki sıkıldım artık.

Sadece paylaşıyorum, bunu ilginç buldum. Buna bir bak !

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevabımı burada buldum yangın tüpleri yukarıda inceleyin

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X