Bakayım tavsiyelere açığım teşekkürlerİnternette aldığım ürünlerden hiç bir zaman sorunlar yaşamadım. Trendyol, Modagram vs...
missesdressy .com a bir bakın.
internetten belki ekrandaki ürünün aynısı gelir de abiye bu sizin üzerinizde nasıl duracağı bilinmez ki
kendi üzerimize uygun diktirdiğimizde bile bazen hoş durmuyor
riskli bir alış veriş olmaz mı
bulunduğunuz şehirde uygun ürünler satan yerlere baksanız
Baktım ama çok yaşlı işi abiyeler beğenmedim ama baköam gereken birkaç yer daha var laleli ye ve kadıköy e bakmayı düşünüyorum. Bütçemde kısıtlı düşündümki mesela modagram dan bir elbşse alıp üzerine pul payet işleme yapayım çünkü abiyeler doğru düzgün bişey 1000 lira falan bende herşeyi beğenmiyoruminternetten belki ekrandaki ürünün aynısı gelir de abiye bu sizin üzerinizde nasıl duracağı bilinmez ki
kendi üzerimize uygun diktirdiğimizde bile bazen hoş durmuyor
riskli bir alış veriş olmaz mı
bulunduğunuz şehirde uygun ürünler satan yerlere baksanız
Baktım ama çok yaşlı işi abiyeler beğenmedim ama baköam gereken birkaç yer daha var laleli ye ve kadıköy e bakmayı düşünüyorum. Bütçemde kısıtlı düşündümki mesela modagram dan bir elbşse alıp üzerine pul payet işleme yapayım çünkü abiyeler doğru düzgün bişey 1000 lira falan bende herşeyi beğenmiyorum
Fiziğim düzgün teşekkürler morhipoVücut olculeriniz duzgunse alabilirsiniz.
Elbiseleri kaliteli oluyor.
Benim de Morhipo bu konuda güvendiğim sitelerdendir.
Bakıcam teşekkürler tavsiye içinistanbul da imişsin
geçen birisi moda da bir yer tarifi vermişti yine burda bir abiye konusuna arat istersen
Morhipo ya baktım galiba tekrar bakarım emin olamadımVücut olculeriniz duzgunse alabilirsiniz.
Elbiseleri kaliteli oluyor.
Benim de Morhipo bu konuda güvendiğim sitelerdendir.
Fiziğim düzgün teşekkürler morhipo
Bakıcam teşekkürler tavsiye için
Morhipo ya baktım galiba tekrar bakarım emin olamadım
modacruz diye bir site buldum 2. el satıyor orası da fena değil. park bravo,beymen,fabrika,oleg cassini yebaktım diğerlerine de bakarım ay o kadar çok kıyafet baktımki sıkıldım artık.Düzgün mü derken yanlış anlamayin. Mesela benim üst bedenim 34-36 ama alt beden basenden dolayi 38 bazi elbise kesimlerinde uymuyor. Alt kısım dar oluyor. Kalibina göre aliyorum.
Morhipoda bazen guzel kampanyalar oluyor. Fiyatlari cok cazip.
Sezon urunlerinde ise ParkBravo, Cordelia, Beymen , Que , Fabrika, Oleg Cassini gibi markalarin cok hos elbiseleri oluyor. tereddütsüz alinacak ürünler bana göre
Trendyol da millanin elbiseleri cok şık mesela. Kalitelidir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?