Modanisa dan alışveriş yapan varmı??

Yarali1987

Şu koca dünyada yalnızlığımda boğuldum...
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
219
141
Slm Kızlar modanisa.com dan etek alan varmı? Yurtdışında olduğumdan burda Tesettür kıyafeti zor bulunuyo özellikle etek, modanisa reklamlarını gördüm tv de ama kaç benden sipariş vericem nasıl bel basen ölçüsü alınıyo eteklerin kaliteleri nasıl merak ediyorum bayram için almak istiyorum alışveriş yapanlar varmı memnunmu Bedenleri tutuyormu?

Reklamini cok gordum ve galiba yurtdisina kargo bedava. Ama bilgim yok, hic guvenip alamadim.

beden ölçüleri tablosu var bildiğim kadarıyla artık evde kendiniz ölçer karşılaştırırsınız..

Oradan değil ama farklı tesettür sitelerinden alışveriş yaptım. Hiç bir sorun da yaşamadım. Ölçüler için ölçü tablosu olur genelde oradan bakabilirsiniz.

ben ferace aldım
alışveriş yapanlar memnun genelde bende memnunum aldığım üründen

bende yurtdisinda yasiyorum ve Modanisa´dan alisveris yapiyorum. Bir cok ürün aldim. Elbise, Tunik, Gömlek. Ben cok memnunum. Siparisim kisa sürede elime gecti. 1 hafta bile sürmedi. Bedenini kendin bileceksin. Mesela ben burada 40/42 giyiniyorum. Türkiyeden alisveris yaptigim Zaman olmuyor. Bir beden büyügü oluyor. Yani 44 aliyorum.
Sende denemelisin...

Bende yurtdisindayim modanisadan alisveris yaptim klarna uzerinden odeme yaptim para kesildi hesabimdan fakat ne bildirim ne birsey e postama az parada degildi

ben de yaptım ama bedeni olmadığı için geri göndermiştim sıkıntı çıkarmadan aldılar tavsiye ederim

Slm Kızlar modanisa.com dan etek alan varmı? Yurtdışında olduğumdan burda Tesettür kıyafeti zor bulunuyo özellikle etek, modanisa reklamlarını gördüm tv de ama kaç benden sipariş vericem nasıl bel basen ölçüsü alınıyo eteklerin kaliteleri nasıl merak ediyorum bayram için almak istiyorum alışveriş yapanlar varmı memnunmu Bedenleri tutuyormu?

Ben bir keresinde ilk defa modanisa dan başörtü sipariş ettim. Fiyatları uygun olduğundan çok eşarp aldım.. O zaman reklamları yoktu tv de. Kapıda ödeme seçeneğiyle parayı ödedim.. Kargoyu bir açtım 7 mi 8 mi ne eşarp sipariş etmiştim, içinden 3 tane dandik başörtü çıktı.. Hemen kargoyu getiren kişiye seslendim yanlış göndermişler diye parayı geri aldım.
Bu da ilk siparişti başka da bişey almadım haliyle öyle bişey olunca.

Bende aldım bi sıkıntı olmadı, ama ben genelde bildigim markaları alıyorum Modanisadan, cünkü bazen katalogdan farklı görünüyor

Baska sitelerden cok alisveris yaptim hatta abiye bile aldim cesaret iste. Bi sorun cikmadi. Kurumsal firmalarda sorun pek olmaz zaten. Aman instangram butiklerine bulasmayin.

Ben alışveriş yapıyorum cnm memnunum şahsen bi sorun gormedim henüz

nerdeyse tüm kıyafetlerim ordan güvenle yapabilirsin canım.

ben de yeni alışveriş yaptım daha gelmedi kargo.
beden konusunda ben de şüphede kaldım.bakalım olmazsa geri yollayacağım

Hepinize teşekkürler fıstıklar :) bayrama yetişir umaram bende şu siparişimi vereyim hemen

bende bi elbise aldım dar geldi iade etmek istiyorum da daha önce hiç yapmadım ...kredi kartıyla aldım iadesi karta mı yatırılacak iban numarası var iade kağıdında ...oraya kredi kartının önündeki uzun rakamları mı yazıcam

bende bi elbise aldım dar geldi iade etmek istiyorum da daha önce hiç yapmadım ...kredi kartıyla aldım iadesi karta mı yatırılacak iban numarası var iade kağıdında ...oraya kredi kartının önündeki uzun rakamları mı yazıcam

Evet iadesi karta yatacak. Kart varsa ibana gerek yok. Siteyi arayip sormadiniz mi?

X