Çok zorladım kendimi izlemek için ama bir türlü sevemedim bu diziyi..
volverrrr...bende cokkk seviyorum , bendeee!!Çok seviyorum bu diziyi, izlemeye geç başladım çok kısa bir zamanda 6 sezonu da bitirdim, şimdi hafta hafta takipteyim :)
volverrrr...bende cokkk seviyorum , bendeee!!
ya , biliomusun artik tekrarlarini izliorum , cunku gercekten iyi sakalar var .
netflixte 6ci sezona kadar var , yeni sezonu bekliyorum
super yaa, aynen Gloriaaa aahhh , sevmemek mümkünmü ? gerci ben Cam'i de cok seviyorum hihih, aaa Philllll , Philll harika !! karekterlerin geneli super degilmi?? hepsi ayri telden caliyor !! ya Haley i bile seviyorum haha , ne güzel sen izliyebiliyorsun, bizim netflixe gelmedi henuz 7ci sezonBen de bayılıyorum yaa, özellikle de Gloria'ya
Ben dizibox'tan izliyorum, 7.sezon 7. bölümü koydular en son, bu haftakini eklemediler daha, onu bekliyorum şimdi :)
super yaa, aynen Gloriaaa aahhh , sevmemek mümkünmü ? gerci ben Cam'i de cok seviyorum hihih, aaa Philllll , Philll harika !! karekterlerin geneli super degilmi?? hepsi ayri telden caliyor !! ya Haley i bile seviyorum haha , ne güzel sen izliyebiliyorsun, bizim netflixe gelmedi henuz 7ci sezonama inan tekrarlarini izlemekten gocunmuyorum, sahaneler !! <3
oww inan bende dayanamadim ,hemen izledim, kendimi eski bolumlerle avutuyorum. Ya dogru diosun, Alex en giciklari sanki ama onu bile insan zevkle izliyor haha, harika ya!Kesinliklee!! Bir tek arada Alex'e sinir oluyorum ama o bile komik oluyor bazen :)) valla 6 sezonu 1 ayda falan bitirdim herhalde
olsunİlk bir kaç bölüm feci sıkılacaksınız, sabredin, azmedin, izleyin. Sonra zaten oooh misler gibi izlenecek 7 sezon.
Ben hic izlemedimkiFavori dizilerimdendir kendisi.. 7. sezonda bitti hiç bir şey anlamadım şimdi bekle dur
Azıcık anlatsammı kiBen hic izlemedimkihâlâ koymadılar Netflixe, sakın anlatma bize canım. Ben biraz daha sabredecegim
yoook anlatmaa....bi ara izlemistim bi kismini , sanirim 7ci sezonundan bi sahneydi...Haley Andy den hoslaniyor , annesi ile takip ediyor du, bi pisman oldum bi pisman oldumki ...Azıcık anlatsammı kiİnternetten izleyemiyor musun ki ?
Yok yok anlatmam zaten o zaman bir anlamı kalmıyor ki :) ama gerçekten çok sevdiğim eğlenceli bir dizi ikinciye bile izledimyoook anlatmaa....bi ara izlemistim bi kismini , sanirim 7ci sezonundan bi sahneydi...Haley Andy den hoslaniyor , annesi ile takip ediyor du, bi pisman oldum bi pisman oldumki ...bastan izlemek istiyorum. yani 7 den itibaren , netflixte koymadi hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?