MODERN GÖRÜCÜ USULU: tanıştırılma

PelushPrenses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
725
295
123
Merhaba sevgili hemcinslerim. Direkt konuya dalıyorum. Biriyle tanısıcam. Daha dogrusu tanıstırıldım diyim. Bu gun beni aradı. Hafta içinde buluşup konusmak uzere sözlestik. Ama ben napcamı ne giyceğimi ne konusucağımı bilmiyorum bi değişik oldum. Daha önceki ilişkim bu şekilde olmamıştı. Lütfen bana bişey söyleyin. Bi fikir verin. Ne giysem.?Nelerden bahsetsem? Ya da hiç konuşmasammı? Offf bilemiyorum

Yaşlar kaç? Ben çok tanıştım bu şekilde sonuç olarak olmadı ama sizinki olmayacak diye bişey yok hayırlısı için dua edin bol bol. Sorunun cevabına gelirsek çok fazla kendinden, geçmişteki iliskilerinden vs bahsetme. Güler yüzlü ol, hemen gelecege dair şeyler konuşma, mini, transparan, dar, dekolte kiyafetlerle gitme. Benim onerilerim bunlar

Avukattınız sanırım spor bir şeyler giyinin olur da ilişkiniz başlarsa hep klasik tarzda görecek zaten sizi, o yüzden spor diyorum bir kot, üstüne bir badi, alta topuklu ayakkabı sade bir makyaj hadi bakalım iyi şanslar

Yani bana da pek olacak gibi görünmüyo ama bakalım nasip

Topuklu ayakkabı biraz sıkıntı ne yazıkki :) kış olmasaydı keske daha cok seçeneğim olurdu kot sanki beni daha sisman yapıyo gibi :/

Normal tarzının 1 tık ötesinde giyin. Fön falan çektir mesela, makyajına bi tık daha özen göster. Mekana bağlı giyinirsin.

ayy çok heyecanlı

kendimden örnek vereyim, ben bir kere bu şekilde tanıştırıldım. bir hafta telefonda konuştuk sonra görüştük. o zaman yaz ayıydı, uzun bir elbise giydim, saçım hafif dalgalıdır, bişey yapmadım öyle açık bıraktım, makyaj da sadece göz kalemi ve ruj sürdüm. hem hoş hem sade olmuştum. sana da tavsiyem tarzının dışına çıkacak bişey giyme. elbette özenli ol, ama hiç abartıya kaçma. konu sıkıntısı çeker misin bilmem, ben çekmemiştim çünkü genel konulardan konuşmuştuk neler yaparsın neler seversin edebiyat vs. ama bizim iş olmadı çünkü ben çocuğa ısınamadım. oysa iyi yürekli ve düzgün bir çocuktu. ama ben o dönemde bir ayrılık yaşamıştım ve ayrıldığım insanı unutamıyordum. o beni çok beğenmiş, olması için de çabaladı ama kalp istemeyince neylersin..

dilerim gölüne göre bir buluşma olur ve hayırlı haberlerini alırız

İlgin için çook teşekkür ederim tatlım. Keske yaz olsa şimdide daha çok kombin seçeneği olurdu sanki neyse konustuk ama ses yok daha su gun surda buluşalım filan demedi

Neyse PelushPrenses kombinini buraya yazarsın ve sonucunu da yazarsın hayırl buluşmalar şimdiden

sizleri dinledim arkadaşlar. Kot pantolon altına spor bir bot basic bir kazak hafif makyaj saçımı yapmaya vaktim yoktu topladım gittim. Dibi düştü bana öyle hayran hayran bakıyodu ki zaten öyle de söylemiş annesine amaaaa
Bir sorun var her zamanki gibi
Galiba benden kısa
Ve zayıf
Mesaj attı sabah
muhabbet çok iyi sıkı8ntı yok amaa
onun yanındaa :....(
iri kıyım kaldım galiba

öncelikle hayırlı olsun ilk buluşmanız

fiziki özelliklerini bir yana bırak, nasıl geçti? mutlu oldun mu, huzurlu hissettin mi, güzel duygular geçti mi kalbinden manevi anlamda, bunlar en önemli cevaplar. fiziksel olarak da az da olsa çekici buldun mu mesela? yani için ısındı mı? boyunun çok önemi yok, eğer bariz bir fark yoksa aranızda. eşi kendinden uzun adamlar tanıyorum, çok da mutlular. hele kilo hiç problem değil, çünkü evlendikten sonra erkeklerin yüzde 90 ı kilo alıyor görüntüye takılma. benim halam bir dönem ikinci çocuğundan sonra çok kilo almıştı ve eniştem yanında ufacık kalıyodu:)) ama onlar kadar güzel anlaşan bir çift azdır. karakteri bakış açısı değer yargıları bunlar herşeyden önce gelmeli, eğer mutlu bir evlilik yapmak istiyorsan, elbette içinin de ısınması şartıyla

Boyun kaç, iri kıyım deme ya, sana öyle gelmiştir, tek derdin bu olsun PelushPrenses

çok teşekkürler :) Bana çok güzel bakıyodu hoşlandım bundan. Güzel geçti ama bi emin olamadım. Akışına bırakmaya karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…