Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol tatlım.inş hayırlısı olur.geçen hafta cuma 6+1 di yani şuan 7 haftaya yakın.inş.bebeğimde bi problem yoktur.rabbim zorda olan herkesin imdadına yetişir inşallah.konyadayım canım sen?
inşallah sağlıklı şekilde kucağına alırsın bende Gaziantepteym
canım birde eşinde mol oluyormuş demişin? orayı anlamadım bi açıklayabilir misin ? nasıl oluyor?:44::44:
bu arada bebeğin nasıl hamilelik nasıl gidiyor
şimdilik herşey normal bakalım canım yarın birde doç.dr a gidecez hayırlısı ... iyi akşamlar çıkıyorum ben.
haberdar et canım...
canım cumartesi gittik dra.gayet olumlu şeyler söyledi.mol gebelik dediler dedim dr hayır molle alakalı bişey yok dedi.iyiymiş bebek gayet sağlıklı dedi kalp atışlarını duyduk elhamdülillah.bakalım artık inşallah kötü bişey olmaz bebeğime.allahım sağlıkla huzurla kucağıma almayı nasip eder inşallah.benim ve herkesin.allahıma binlerce kez şükür olsun...
çok sevindim canım senin adına rabbim bebeğini sana bağışlasın... Artık hamileliğinin keyfini rahatlıkla sürebilirsinnn...
Merhabalar canım,
Mol gebelik yaşayan ve şuan hamile olan biri olarak şunları diyebilirim.Doktor ne derse desin önemli olan patolojı sonucudur.Mol gebelik demek rahimde kar yağdı manzarasının oluşmasıdır yada üzüm taneleri şeklinde keselerin çoğalması.Okudugum kadarıyla bir doktor kese war demiş diğeri 2 haftalık demiş.Parsiyel mol oldugunu kendimce sanmıyorum cünkü fetus (embriyo) henüz yok ve kalp atısıda yok.Komplet mol olursa olur inş oda olmaz.Benimde başımdan söyle geçmişti mol olayı:
6.haftaya kadar kese görünmedi doktorun biri bişeyler görüyorum ama kesedir diyemem dedi 7.hafta vajinal yolla bir kese göründü 10 gün sonra gel dediler 8.hafta başka bir doktora gittim oluşan kese bozulmuştu ve kürtaj gelen patolojı sonucu komplet mol gebelik.Benim en yüksek beta hcg değerim bile 7263 tü.Nasıl olur bende anlam verememiştim ama moldüm 8 ay korundum 9.ay hamile kaldım.İnşallah doktorun yanılırda mol degildir.Ben bir topik açtım mol yaşayan arkadaşlar ordalar eğer daha fazla bilgi almak istersen bekleriz destek oluruz
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-maalesef-bebegimi-kaybettim/443488-mol-gebelik-yasamis-olan-yada-yasayanlar-2011-a.html