Mol gebelik yaşayanlar

12.haftanin icindeyken kalbi durdu benim yavrumum da. 6 ay olacak nerdeyse ama ilk ogrendigim andaki acim hala baki. Esim de ben de genetik test yaptirdik ben pihtilasma testi de yaptirdim hicbir sorun cikmadi. Tekrar denemekten cok korkuyorum...
Geçmiş olsun canim Rabbim bir daha yaşatmasin ama olumsuz düşünme inan ben 2. Evladımı kaybettim çok riskli bir operasyondan çıktım ölüm riskim vardi ama içimdeki annelik duygusunu durduramiyorum yine düşünüyorum :( bir gün bizde aliriz bebislerimizi kucagimiza inşallah

Inşallah canım inşallah benim 8 yaşında bir evladım var.kardesi olsun çok istiyorum.

Arkadaşlar sizlerin ilk haftalarda kanamaniz oldu mu peki mol de en büyük belirtilerden biri yoğun kanama oluyormuş.
Canım bende hiç bir belirti olmadı kanama vs. Herşey yolunda giderken 4.ayda görüntü değişti bebegimin önünde plesenta yapısı gibi ama üzüm taneleri gibi görüntü çıkınca öğrendik şok olduk.

Merhaba arkadaşlar. Ben de kasım ayında parsiyel molden kürtaj oldum. 6 ay geçti. Değerim 1,5 ayda sıfırlandı. Kimi doktor 1 yıl kimisi 6 ay bebek yasak diyor. Artık olsun istiyorum sabırsızlanıyorum. Neler yapıyosunuz. Geçtiğimiz yıllarda yapılan mol genelik başlıklarını teker teker kitap gibi okudum. Biz de bu başlığı yaşaatalım. Güzel haberlerimizi alalım, bilgilerimizi paylaşalım.

Kaç aydır parsiyel mol geçiren birileri çıkar belki diye hep takip ediyorum siteyi.bilgi alışverişinde bulmak için.çok yazı okudum makale dergiler o kadar çok ender rastlanan bir durum ki.cogu doktor sadece kitaplardan biliyor.patolojiye gitti mi parça.
Merhaba yazinin üzerinden zaman geçmiş bende kurtaj oldum 1 hafta oldu 7 haftalikti.
Patalojiye gonderildi ve parsiyel mol çıktı. Beta takibi yapilacak ve 6 ay korunmalisin dedi doktor sureci nasil gecirdiniz kimseden duyduğum bir sey degil ilk defa karşılaştım ve üzüldüm .

Back
X