Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu zamanlarda mol gebelik yaşayan kimse yok muuuu((
Bu mol ne baş belası bir şeymişyine tekrarladı ve düşmedi değerler
bu sefer rahim kaslarının arasında gelişmiş. Operasyon önermedi doktor rahmi kaybederiz diye. Çok ağır dozda kemoterapi başlanacak. Türkiye'de ilaç yok yurt dışından geldi. Kemoterapide de kısırlık riski çok yüksekmiş. Tedbir olsun diye embriyo donduruyoruz. evlilikte 3 yıl dolmadığı için tedaviyi de devlet karşılamıyo. Maddi manevi bittik her türlü. İlaçlar ve operasyon inanılmaz pahalı
kemoterapi de çok zor olacakmış hastanede kalacakmışım
ilaç 3 aylık geldi ama inşallah erkenden biter. saçlarım da dökülecekmiş
( buna üzülünce eşim çok kızıyo ama insan kafaya takıyo işte. Lütfen dua edin bana. Belki hiç tanımadığım birinin duasıyla kurtulurum bu dertten
![]()
Bugün embriyo dondurmak için gittik. Oluşan yumurtalar döküntü şeklindeymiş dondurmaya uygun değilmiş işlem gerçekleşemediyani elimiz bomboş geri döndük. Pazartesi kemoterapi başlayacak ve yan etkisi büyük ihtimalle kısırlık. Hayatta en çok istediğim şey bebeğimin olmasıydı ama ellerimin arasından kayıp gitti bugün
insan gerçekten en çok istediği şeyle sınav olurmuş benim de öyle oluyo. Sabır inşallah
( mol tedavisinde hep küçük ihtimalle şöyle böyle olur dedikleri geldi başıma. Kısırlık oluşmaması da küçük ihtimal. Belki yine küçük ihtimal olanı yaşarım
![]()
merhaba bende geçen yıl mol gebelik geçirdim.hemde tam mol.11 aydır korunuyorum.1 ay sonra korunma sürem doluyor. çok zor bir süreç.ömrümden ömür gitti.o pataloji sonucunu beklerken