Mol gebelikten sonra hamilelik için ne kadar beklediniz ?

gamze0408

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2020
91
33
8
Arkadaşlar doktor 1 sene diyor ama 1 sene çok uzun bir süre.. Başına gelenler var mı siz ne kadar beklediniz ?

Arkadaşlar doktor 1 sene diyor ama 1 sene çok uzun bir süre.. Başına gelenler var mı siz ne kadar beklediniz ?
Kızkardeşimin başına gelmişti doktoru da çok iyi ve detaycı bi doktordu. 6 ay bekliyceksin demişti. Tabi yaşla ilgisi olabilir...….. 34 yaşındaydı o zaman.

evet benim yaşım 25 olduğu için 1 sene dedi ama hiç istemiyorum beklemek.. Peki kardeşiniz sonra hamile kaldı mı sağlıklı bir şekilde ?

bende 1. ayda kürtaj oldum pataloji sonuçlarım parsiyel mol olarak geldi ama bende hiç bulgu görmedi doktor betam da 25 günde sıfırlandı. doktorum 1 adet geçir korunmayı bırak dedi dediğini uyguladım ama kaç ay oldu gebelik olmadı bende

çok enteresan mesela benimde hcg şu an 1.3 falan üzerinden 40 gün geçti kürtajın yani çabuk düştü ama bana ille de 1 sene korunun diyorlar ve çok moralim bozuluyor 1 sene sonra korunmayı bırakınca hemen olacak sanki de

gerçekten mol gebelik yaşayan arkadaşların durumları çok farklı baya sıkıntı yaşamışlar. senin doktorum anlamışmıydı ultrasonda felan

16 eylülde de ben mol gebelik geçirdim, yaşım 24 doktor 6 ay hamile kalma dedi ama beklemek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…