- 8 Kasım 2024
- 25
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi Haknur Nurhak
Merhabalar
Momart tüp Bebek Merkezin ve Tansel Kaplancan hakkında bilgisi olan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gittim memnun kalmadım birçok olumsuz yorum aldım bıraktımMerhabalar
Ben gittim memnun kalmadım birçok olumsuz yorum aldım bırakB
Siz niçin gittinizBen gittim memnun kalmadım birçok olumsuz yorum aldım bıraktım
Varikosel için sonrasında daha iyi bir doktor buldukSiz niçin gittiniz
O sendrom nedir ilk defa duydumBenim eşimde klinefelter sendromu var.
Araştırdığım da bı o çıkıyor karşıma
Önerebileceğiniz birileri var mı
Biz eşim için gitmiştik Tansel beye, bize varikosel var orta seviyede tek taraflı dedi. İsterseniz ameliyat ederiz, isterseniz tüp bebek deneriz isterseniz de size takviye vereyim dedi. Bana henüz bakmamışlardı eşimdi önceliğimiz. Ama bir doktor kararı hem de 3 apayrı seçenekle hastaya nasıl sunar? Tecrübeli değilim uzman değilim neye göre karar vermem gerekiyor. Ameliyat şartsa ameliyat demeliydi. Ameliyat şart olmayan bişeyse bu değrlerle tüp bebek olursa bizim kafamızı bulandırmamalıydı. Ben o yüzden memnun kalmadım takviyeyi kullandı eşim bir daha da gitmedik. Çok şükür başka bir merkezde yaptığımız tüp bebekten de pozitif sonuç aldıktansel beyle görüşürseniz de tek onunla kalmayın
Biz eşim için gitmiştik Tansel beye, bize varikosel var orta seviyede tek taraflı dedi. İsterseniz ameliyat ederiz, isterseniz tüp bebek deneriz isterseniz de size takviye vereyim dedi. Bana henüz bakmamışlardı eşimdi önceliğimiz. Ama bir doktor kararı hem de 3 apayrı seçenekle hastaya nasıl sunar? Tecrübeli değilim uzman değilim neye göre karar vermem gerekiyor. Ameliyat şartsa ameliyat demeliydi. Ameliyat şart olmayan bişeyse bu değrlerle tüp bebek olursa bizim kafamızı bulandırmamalıydı. Ben o yüzden memnun kalmadım takviyeyi kullandı eşim bir daha da gitmedik. Çok şükür başka bir merkezde yaptığımız tüp bebekten de pozitif sonuç aldıktansel beyle görüşürseniz de tek onunla kalmayın der
Darısı başımızaBiz eşim için gitmiştik Tansel beye, bize varikosel var orta seviyede tek taraflı dedi. İsterseniz ameliyat ederiz, isterseniz tüp bebek deneriz isterseniz de size takviye vereyim dedi. Bana henüz bakmamışlardı eşimdi önceliğimiz. Ama bir doktor kararı hem de 3 apayrı seçenekle hastaya nasıl sunar? Tecrübeli değilim uzman değilim neye göre karar vermem gerekiyor. Ameliyat şartsa ameliyat demeliydi. Ameliyat şart olmayan bişeyse bu değrlerle tüp bebek olursa bizim kafamızı bulandırmamalıydı. Ben o yüzden memnun kalmadım takviyeyi kullandı eşim bir daha da gitmedik. Çok şükür başka bir merkezde yaptığımız tüp bebekten de pozitif sonuç aldıktansel beyle görüşürseniz de tek onunla kalmayın derim
Azosperminin bı çeşidiO sendrom nedir ilk defa duydum
Hangi doktora gittinizVarikosel için sonrasında daha iyi bir doktor bulduk
Çaresi var mı peki onunAzosperminin bı çeşidi
Mikrotese ameliyatıyla yüzde elli şans var diyorlarÇaresi var mı peki onun
Siz hangi doktora gittinizDarısı başımıza![]()
Eşim için başka bir doktora gitmemize gerek kalmadı, kocaeli üni tıp fakültesinde tüp bebek yaptırdık. Eşim orada ürolojiye de muayene oldu doktor bir sıkıntı görmemişti değerlerindeSiz hangi doktora gittiniz
Dr Cüneyt SevinçHangi doktora gittiniz
Hiç duymadım iyi miDr Cüneyt Sevin
Sadece varikosel yapıyorHiç duymadım iyi mi